Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rinoplastie Rino septoplastia
17002900 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Rinoplastia si Rino-septoplastia, Operatia estetica de remodelare a nasului.

Nasul este trasatura cea mai vizibila a fetei, o simpla modificare a pozitei varfului sau o usoara ingustare a bazei nasului, inlaturarea unei mici cocoase dorsale, creeaza o diferenta vizibila si un aspect mult imbunatatit. Un nas mare sau stramb nu permite persoanei din fata noastra sa se concentreze pe trasaturile noastre individuale, ci distrage atentia, in asa fel incat nu permite sa dezvaluie lumina sufletului, ochii.

Dr. Panturu este specializat in chirurgia nazala, efectueaza rinoplastii primare precum si cazuri grele, revizii postoperatorii, rinoplastii secundare, tertiare, septoplastii, rinoseptoplastie sau rinoplastii posttraumatice.
Operatia de corectare a nasului, sau rinoplastia, este o procedura a carui obiectiv este de a imbunatati aspectul estetic al nasului, creand o armonie intre acesta si restul trasaturilor faciale. Rinoplastia ajusteaza imperfectiunile nazale, proportiile acestuia in raport cu liniile fetei si incearca sa aduca un rezultat apropiat de dorintele pacientului. Acest lucru se realizeaza prin reducerea sau cresterea dimensiunii nasului, eliminarea cocoasei, ridicarea sau cobararea varfului nasului sau schimbarea unghiului dintre nas si buza superioara. Aceasta procedura poate elimina de asemenea, unele probleme functionale respiratorii.

Pretul operatiei de rinoplastie este variabil in functie de particularitatiile cazului. Costul difera in functie de tipul de interventie.

Pentru oferta de pret a operatiei de rinoplastie, rinoseptoplastie, rinoplastie secundara sau tertiara va rugam sa vizitati pagina:http://www.drpanturu.ro/dr-radu-panturu/preturi/
Pentru detalii despre operatie vizitati:
http://www.drpanturu.ro/chirurgie-estetica/fata/rinoplastie/
Din Gura in Gura