Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Imprimante cu jet de cerneala industriale, inkjet

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Imprimante industriale inkjet
Out Of stock
Descriere
Sisteme de marcare - fiind destinate mediilor industriale. Poate realiza marcaje pe orice suprafete, inaltimea mesajului fiind cuprinsa intre 1 si 18 mm, pe unu, doua, trei, sau patru randuri de text. Aceasta imprimanta poate fi utilizat  in mod independent, fara conexiunea la calculator pc, un design prietenos cu taste sensibile si usor de utilizat. Folosind interfata USB poate fi conecta la calculator pentru a transfera logo si simboluri.

Imprimare pana la 4 randuri, 1-15 linii de text, imprimare se poate realiza atat la caractere mici, cat si mari. O imprimanta se poate efectua doua functii! Doi in unu ! Status Display: senzor/indicator luminos, encoder de imprimare, lampa indicatoare. Functie fortat cu jet de cerneala, nu se blocheaza capetele de pulverizare la o perioada prelungita, daca nu era utilizat. Un utilizator poate introduce simboluri si texte de orice lungime, care nu este limitata raportul dintre lungimea si latimea. Mainframe este echipat cu patru  tipuri de fonturi (Dot Matrix font).

Cand editati, aceste patru fonturi pot fi amestecate pentru a construi in acelasi timp. Altele simboluri poate fi date prin intermediul calculatorului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura