Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat de umplere lichid cu pompa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Masina de umplere lichid cu pompa
Această nouă maşină de umplere este echipată cu o pompă de auto-aspirare şi o pompă de rotire a vitezei, timp de lucru al pompei pentru a măsura volumul de umplere, adecvată pentru băuturi, vin, ulei de motor, ulei chimic și vegetal, lichide medicale şi pesticide etc
Testaţi aparatul înainte de umplere, eliberaţi aerul din tubul de plastic, volumul de umplere poate fi reglabil de la 0 la 99 secunde printr-un controler de timp, reglaţi mai întâi cifra pentru decadă, apoi reglaţi unitatea pentru cifre. După ce a fost reglată în mod corespunzător, maşina poate fi exploatată.
Aceasta vine echipată cu o structură simplă, confortabilă în utilizare, avantajul acestei maşini fiind umplerea nelimitată.
Dacă timpul de umplere este lung, intervalul de umplere va fi mare. Atunci când aceasta ajunge la timpul de umplere de care aveţi nevoie, maşina va opri procesul de umplere. Puneţi tubul în recipientul mare sau în alt loc care încarcă lichidul, iar altă parte conectează sticla de umplere, umplerea se va desfăşura ok.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura