Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Doral Hall Coding Srl

0737444669,

Aparat de umplere lichid cu pompa

Out of stock
Telefon:
0737444669
 

Detalii produs

Masina de umplere lichid cu pompa
Această nouă maşină de umplere este echipată cu o pompă de auto-aspirare şi o pompă de rotire a vitezei, timp de lucru al pompei pentru a măsura volumul de umplere, adecvată pentru băuturi, vin, ulei de motor, ulei chimic și vegetal, lichide medicale şi pesticide etc
Testaţi aparatul înainte de umplere, eliberaţi aerul din tubul de plastic, volumul de umplere poate fi reglabil de la 0 la 99 secunde printr-un controler de timp, reglaţi mai întâi cifra pentru decadă, apoi reglaţi unitatea pentru cifre. După ce a fost reglată în mod corespunzător, maşina poate fi exploatată.
Aceasta vine echipată cu o structură simplă, confortabilă în utilizare, avantajul acestei maşini fiind umplerea nelimitată.
Dacă timpul de umplere este lung, intervalul de umplere va fi mare. Atunci când aceasta ajunge la timpul de umplere de care aveţi nevoie, maşina va opri procesul de umplere. Puneţi tubul în recipientul mare sau în alt loc care încarcă lichidul, iar altă parte conectează sticla de umplere, umplerea se va desfăşura ok.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Doral Hall Coding Srl
Persoana de contact: Doroftei Alexei
Adresa: Strada Mehadiei, Nr. 43, Sector 6
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0737444669
Website: http://www.doral-hall.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi