Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ovidiu Prod Com Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Ambarcatiune Romcraft-510
2000 lei
Brand
Romcraft
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Este o ambarcatiune din rasina poliesterica armata cu fibra de sticla, conceputa pentru pescuit si agrement pe lacurile si raurile interioare.

Deplasarea ambarcatiunii se poate face cu rame si/sau motor, forma ambarcatiunii asigurand o rezistenta minima la inaintare si o buna stabilitate.

Pentru garantarea plutirii si sigurantei dumneavoastra, ambarcatiunea are prevazute flotoare in interiorul carora se gaseste un material ce asigura plutirea.

Pentru protejarea ambarcatiunii de lovituri si izbituri la acostare, aceasta are prevazut de jur imprejur, un cheder din cauciuc montat pe un profil de aluminiu, iar pentru protejarea de intemperii poate fi inchisa cu o prelata.

Prelata este confectionata dintr-un material sintetic, impermeabil, avand o forma ce permite scurgerea apei de ploaie si confera volum in interior pentru depozitarea si protejarea bagajelor. Prin deschiderea partiala a prelatei, cu ajutorul unui fermoar, exista si posibilitatea deplasarii cu motor a ambarcatiunii in coditii de vreme nefavorabila.

Toate materialele si reperele sunt astfel alese incat in conditiile unei exploatari normale, sa confere o garantie de minim trei ani, fara riscuri.
Ambarcatiunea este construita conform normelor de navigatie CE.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura