Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Porte Frigo Group
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Usa batanta camere frigorifice Hindor
Brand
90;120
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Hindor 90 - ușă batantă pentru camere frigorifice cu temperaturi de până la -20 C. Blatul cu grosimea de 92 mm obținut prin injectare cu poliurtan este echipat cu rezistentă electrică de încălzire, montată în fanta specială a garniturii de etansare.

Modelul este echipat cu balamale cu design modern și cu posibilitate de reglaj pe două direcții. Rampele elicoidale ale acestora permit ridicarea ușii în timpui deschiderii pentru a preveni distrugerea garniturii inferioare prin frearea de pardoseală și asigură revenirea ușii în poziția închis, fără intervenția operatorului, pentru a preveni pierderile de energie. Ușa poate fi deschisă la 180 de grade caz în care rămâne în poziția deschis fiind necesară intervenția operatorului pentru închiderea ei.

Hindor 120 - ușă batantă termoizolata destinată spațiilor frigorifice cu temperaturi foarte scăzute, până la -40 C. Blatul, obținut prin injectare cu spumă poliuretanică, cu grosimea de 110 mm, este prevăzut cu rezistentă electrică perimetrala ce elimină posibilitatea de formare a gheții și de distrugere a garniturii. Balamalele, cu posibilitate de reglaj și garnitura flexibilă special proiectată, permit etanșarea perfectă a ușii. diminuând pierderile de energie.
Din Gura in Gura