Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Dispaco Autotehnic

Radiator auto caroserie
021 2410082,

Despre noi

Trimite mesaj
Oferta pe care o punem la dispozitia Dvs. cuprinde piese de schimb pentru autoturisme si autoutilitare fabricate incepand cu anii ’80 si pana la ultimele modele nou intrate in fabricatia de serie.

Va ofertam doua categorii principale de piese:

• Cea mai cuprinzatoare gama de ELEMENTE DE CAROSERIE din productia de aftermarket incluzand cele mai importante repere de caroserie: capote, aripi, bare protectie, grile, panouri, faruri, lampi, proiectoare, ornamente, etc.. Cele peste 30.000 de repere prezentate in catalogul nostru provin de la cei mai renumiti producatori mondiali in domeniu si sunt garantate atat din punct de vedere al calitatii materialelor utilizate, cat si al interschimbabilitatii perfecte cu piesele originale ale autovehiculelor.

•O oferta foarte larga de RADIATOARE MOTOR, COMPONENTE CLIMATIZARE (CONDENSATOARE, VAPORIZATOARE, FILTRE, etc.), CALORIFERE, RADIATOARE INTERCOOLER, etc. prezentate intr-un catalog electronic original si complet. Toate piesele sunt de calitate ireprosabila si la preturi fara concurenta.
Piesele aflate in depozitul nostru din Bucuresti se livreaza imediat la primirea comenzilor Dvs., iar cele cu precomanda, in termen de 4-8 zile lucratoare.

Deoarece pentru toate produsele oferite suntem importatori directi, aveti garantia ca la majoritatea pieselor preturile oferite sunt cele mai mici de pe piata, iar informatia oferita este completa si corecta.
Produse si servicii:
piese auto, elemente caroserie, radiator auto, condensator aer conditionat, radiator intercooler, bara fata, far, proiector, aripa, capota, panou, oglinda exterioara, grila, ornament, piese import noi
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2008

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Dispaco Autotehnic
Persoana de contact: Mirsu Razvan
Adresa: Sos Andronache 62 sect.2
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 021 2410082
Fax: 021 2410081
Website: http://www.dispaco.ro