Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Venro Direct Srl

Idei utile, cadouri originale
Blocat pentru neplata

Jucarie antistres Fidget Spinner

Pe stoc:
Da
Telefon:
Blocat pentru neplata
Pret:
7 lei
 
 

Detalii produs

Daca intrebati un copil ce este sau daca isi doreste un spinner va raspunde cu siguranta DA. Este ultima jucarie a momentului, aparuta in vara 2017 si are un succes nebun printre copii, parinti chiar si printre oameni de afaceri.

Multe modele, culori si forme diferite, toate SPINNERELE atrag ca un magnet copii. Le incearca, le colectioneaza si le folosesc in permanenta. Se spune ca aceasta jucarie abate atentia copiilor de la telefon si de la calculator si ii determina sa se joace ca pe vremuri, sa faca concursuri si sa se concentreze mai bine.
Chiar daca il vedeti cum functioneaza nu veti intelege de ce a devenit atat de populara.
Spinnerul este construit in principiu dintr-un rulment care permite jucariei sa se invarteasca, ca un titirez. Cu cat se invarteste mai mult si cu cat jongleriile sunt mai spectaculoase il fac sa fie mai iubit. Se spune ca a fost creat pentru copii cu ADD, ADHD , cu anumite deficiente sau chiar pentru cei stresati, iar specialistii afirma ca a avea ceva care iti ocupi mainile iti poate mari concentrarea. De asemenea copii au nevoie in permanenta de ceva nou care sa ii atraga si sa-i stimuleze. Ati observat de multe ori persoane care se joaca cu un creion, care deseneaza in timp ce vorbesc sau care invart diverse lucruri in mana. Efectul se pare ca este similar.

Fidget sau Hand Spinner este cu siguranta jucaria momentului atat pentru cei mari cat si pentru cei mici.

https://www.youtube.com/watch?v=49JAp11shgA

Date de contact

Trimite mesaj
Status cont: Blocat pentru neplata

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi