Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Star It Suport
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Bautura nutritiva Forever Aloe Vera Gel
122 lei
Brand
Forever Living
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cum ar fi daca ati taia o frunza proaspata de aloe si ati bea sucul direct din planta. Forever Aloe Vera Gel este, cu adevărat, printre cele mai naturale bauturi nutritive pe care le puteti consuma.

Minunata frunza de aloe contine peste 200 de compusi activi, dintre care 18 aminoacizi, 20 de minerale si 12 vitamine. Produs pe baza unui proces patentat de stabilizare a gelului din frunzele de aloe, Forever Aloe Vera Gel, contribuie la funcţionarea optimă a sistemului digestiv şi la echilibrarea metabolismului.

Forever Aloe Vera Gel este primul produs care a primit recunoaşterea Consiliului Ştiinţific Internaţional pentru Aloe, instituţie abilitată să certifice calitatea produselor pe bază de Aloe vera. Prezenţa pulpei şi a sucului autentifică Forever Aloe Vera Gel ca fiind identic cu sucul ce se obţine direct din frunză.

Forever Aloe Vera Gel poate fi consumat zilnic, ca atare sau în amestec cu suc natural de fructe, şi rămâne unul dintre cele mai valoroase suplimente alimentare.

- Secretul Aloei vera se află în interiorul plantei.
- Primul produs care a primit aprobarea Consiliului Ştiinţific Internaţional pentru Aloe.
- Conţine peste 200 de compuşi activi.
- Benefic pentru menţinerea sănătăţii sistemului digestiv.

Gel Stabilizat de Aloe verac, sorbat de potasiu (pentru menţinerea aromei), sorbitol, acid ascorbic (antioxidant), gumă de xantan, tocoferol (antioxidant), acid citri, benzoat de sodiu (pentru menţinerea aromei)

CONŢINUT: 1 litru

Agitati înainte de folosire.
Pastrati la frigider după desigilare.
Consumati 60 – 80 ml, de 1-2 ori pe zi.
Din Gura in Gura