Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Diamond Studios

Perfectiune prin detalii
0725 529 690,

Despre noi

Trimite mesaj
www.diamondstudios.ro

Echipa Diamond Studios asteapta nerabdatoare sa ajute companiile si clientii individuali sa stabileasca si sa mentină o prezenta profesionala pe Internet.
Facem eforturi pentru a crea web site-uri cu designuri profesionale care vor promova in mod eficient produsele si serviciile clientilor nostri catre publicul lor tinta.

Noi intelegem ca nu e de ajuns un web site profesional sau un logo frumos.

Aveti nevoie de rezultate!
Munca noastra se bazeaza pe un studiu al pietei si al clientilor dumneavoastra.
Web design:

Ce face un website excelent?
Sigur ca o grafica impresionanta e interesanta, dar un website cu adevarat eficient captiveaza clientul, indeplineste nevoia business-ului tau, si in final aduce clientul mai aproape de dumneavoastra.
Lucram sa va aflam nevoile si sa reanalizam aspetectele clientilor si competiei pentru a crea o solutie interactiva si puternica care sa va puna in fata.

Un design special:    

Stilul unui site poate spune multe despre o companie, acesta este motivul pentru care depunem mult efort in crearea aspectului. Facem cercetari ale pietei si analizam scopurile tale pentru a face un portret cat mai bun si a comunica cine sunteti si ce oferiti. Rezultatul este un design care atrage, dar nu ar fi atat de eficient daca nu ar exista strategiile din spatele acestuia.

Comert Electronic:

Cumparaturile pe internet devin rapid un mod de viata pentru multi oameni. In loc de a se lupta cu multimi si trafic ei prefera sa pornesca calculatorul si sa navigheaze pe internet pentru a gasi produsele dorite.
Singura inconvenienta implica asteptarea pana cand produsul ajunge la ei. Dar in majoritatea cazurilor pachetele pot fi trimise peste noapte si ajung la usa clientului a doua zi.                                                                                                                        
Daca faceti un upgrade magazinului online deja existent, asteptati sa deschideti un nou magazin sau va mariti magazinul si vreti ca produsele sa fie disponibile si pe internet,
Diamond Studios va ofera tot de ce aveti nevoie pentru a va face afacerea online si sa puteti incepe sa vindeti produsele, RAPID!

Software la comanda:

Compania noastra creaza produse software customizate pentru nevoile clientului, designul bazelor de date si aplicatii software internet/intranet.
Am reusit sa cream o echipa de profesionisti care de-a lungul anilor au strans experiente din diferite background-uri crescand astfel potentialul creativ al companiei. Experienta pe care o poseda imbratiseaza o gama larga de tehnici de programare cum ar fi: .NET (ASP .NET, C#, VB.NET), XML si multe altele.
In fiecare stagiu al proiectului, de la deign-ul conceptul pana la lansarea produsului, cele mai inalte standarde de calitate sunt mentinute.

www.diamondstudios.ro
Produse si servicii:
web design, e-commerce, soft customizat
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2007

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Diamond Studios
Persoana de contact: Popescu Radu
Adresa: Strada Unirii, Bl. 2, Sc. 2, Ap. 12
Localitate: Targu Jiu
Judet: Gorj
Telefon: 0725 529 690