Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Gocz Tibor Pfa
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Carte Mihaela Bilic - Sanatatea are gust
78 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
„Am scris aceasta carte pentru toti cei care doresc sa stie putin mai mult despre mancare. Am incercat sa uit ca sunt medic si m-am adresat voua cu toata sinceritatea, de pe pozitia unui prieten care va stie nevoile, dar si slabiciunile. Pe langa informatii stiintifice, veti gasi aici o parte din secretele alimentelor si multe sfaturi practice astfel incat sa alegeti produsele care va hranesc corpul si va satisfac sufletul. Mancarea este si trebuie sa ramana una dintre placerile vietii”, a declarat Dr. Mihaela Bilic.

Volumul, ilustrat cu fotografii sugestive, isi propune sa clarifice orice nelamuriri legate de mancare, sa ajute publicul sa recunoasca un produs sanatos in avalansa mesajelor publicitare sau a etichetelor colorate si sa ii ajute pe cei care au inteles ca alimentatia este cheia catre o viata mai buna sa isi creeze o dieta diversificata si echilibrata cu resurse minime.

Dincolo de capitolele dedicate grupelor de varsta, in volum veti putea gasi si diete recomandate in diferite tipuri de afectiuni: de la imunitate scazuta la afectiuni cardiovasculare, sedentarism, obezitate, alergii, anemie, afectiuni ale ficatului sau rinichilor. De asemenea, volumul contine sfaturi pentru adaptarea alimentatiei in functie de sezon, de stilul de viata si de preferintele culinare.

EDITURA CURTEA VECHE

2011

PRETUL CONTINE TVA
Din Gura in Gura