Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bare fixare mocheta exterior

0 stars: 0.00 din 0 pareri

199
Brand
Alama
Out Of stock
Descriere
Barele de alama aurii recomandabile atat pentru scari interioare cat si exterioare, se livreaza la lungimi de 1 m sau 3 m. Sistemul la 1 m costa 19,9 EUR / set, ca referinta. Sunt incluse in sisteme: o pereche de bride cu garnituri PVC si capace de teava ornamentale care se insurubeaza la capete fara posibilitatea de desfacere.

Grosimea barei cilindrice este de 13 mm, cu peretele de 1 mm. Bara de alama este foarte rezistenta la conditii climaterice extreme. Pentru culoarea argintiu - alama cromata (nichel), se adauga la preturile de mai sus un procent de 15 %.

Daca doriti confectionarea din bare din lungimi mai mari, va oferim si varianta la 5 m lungime din care se pot confectiona de exemplu, 4 bare de cate 1,25 m la care va furnizam separat capace si prinderi. Puteti achizitiona separat perechea de bride (prinderi) aurii la pretul de 5,5 EUR / buc iar perechea de capace cu filet aurii la pretul de 1,5 EUR / buc. Preturile sunt fara TVA. Discounturi se fac la mai mult de 5 sisteme complete comandate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura