Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tapet PVC omogen

0 stars: 0.00 din 0 pareri

78
Brand
Polycad
Out Of stock
Descriere
Tapetul PVC omogen antibacterian are 1 mm grosime si se livreaza la role de 1,83 latime. Culori stoc uni, livrabile imediat: crem, vernil si bleu, la pretul de 7,8 EUR / mp + TVA. Lucrarea la gata poate dubla pretul materialului.

Conditia calitatii si garantiei lucrarii de montaj tapet PVC presupune planeitate si netezime perfecta a peretilor verticali cat si o rectilinitate a muchiilor acestora. Recomandabil este ca tapetul PVC sa se monteze pe perete placat cu Rigips gletuit, fara lavabila.

Tapetul PVC se poate suda la cald de covorul pvc de pardoseala, in partea de sus putand fi dotat optional cu terminatii ornamentale. Invelirea dintr-o bucata a muchiilor verticale este posibila dar se pot folosi si coltare din PVC rigid, daca muchia nu este perfect rectilinie.

Exista si clipsuri concave (latime 1 cm si lungime 2 m) in diverse culori, pentru trecerea de la scafa de 10 cm la linia de inceput a tapetului, dar tapetul poate fi coborat direct peste scafa. Pentru arcade exista profile curbabile.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura