Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Linoleum antibacterian Fortis

0 stars: 0.00 din 0 pareri

57 lei Lei
Brand
FORTIS
Out Of stock
Descriere
Linoleum antimicrobian, antifungic si antibacterian este considerat de regula omogenul in masa, din care oferim 6 culori stoc la pretul de 9,9 eur / mp fara tva mult sub pretul lui de comanda (13 eur / mp fara TVA). Pentru cantitati foarte mici se percepe cuponare 20 %.

Pretul cu montaj, consumabile si accesorii incluse incepe de la 17 eur / mp pentru cabinete medicale cu configuratie simpla, Trimitem la cerere fise tehnice si devize estimative cu toate consumurile de materiale, accesorii si consumabile necesare unei pardoseli antimicrobiene pentru spitale (sali de operatii), clinici si cabinete medicale.

Asiguram si operatii suplimentare de turnare sapa autonivelanta sau slefuire in vederea pregatirii montajului propriu-zis.

Oferim polishare si intretinere linoleum post - garantie, cu decapare si poliuretan, precum si personalizare fie prin insertia de culori diferite, fie prin lipirea unui material autocolant de trafic continand sigla, logo-ul sau informatia scrisa ce se doreste a fi semnalata in pardoseala din PVC.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura