Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Dezim Development
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Apartamente Complex Rezidential Ambiance Residence
155000 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ambiance Residence este un proiect rezidential care ofera toate beneficiile nordului Capitalei la preturi practicate in sud. Amplasamentul este fara cusur, intre Lacul Grivita si Padurea Baneasa, ferit de zgomotul si poluarea orasului, dar cu acces imediat la zone si puncte de interes major: gradinite, scoli, licee, zona comerciala Baneasa, cafenelele si restaurantele cochete din sos. Nordului si Parcul Herastrau, Piata Victoriei. Un alt avantaj care nu poate trece neobservat este apropierea de cele doua aeroporturi ale Capitalei - Baneasa si Otopeni.

Ambiance Residence este special conceput pentru a raspunde perfect provocarii stilului de viata contemporan, printr-un design modern si inteligent care confera intimitate datorita structurii P+2E si a interioarelor optimizate pentru un confort sporit. Ansamblul ofera cateva spatii locative, dar de cea mai buna calitate: 6 garsoniere, 24 de apartamente cu 2 camere si 9 apartamente cu 3 camere (3 tipuri). Dezvoltatorul si-a propus de la inceput ca locuintele sa se adreseze persoanelor active, cu un stil de viata dinamic, care doresc sa simta pulsul vietii orasului din propriul lor colt de rai plin de culoare, lumina si textura.

Cu cele 39 de locuri de parcare subterana, Ambiance Residence va oferi rezidentilor confortul necesar, eliminand vesnica problema si timpul pierdut cu cautarea spatiilor unde sa isi lase masinile in siguranta si cat mai aproape de casa.
Din Gura in Gura