Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Dezim Development

Pentru investitii sigure
0317 130 130,

Despre noi

Trimite mesaj
Dezim Development este o companie romaneasca, membra a Grupului Romstal Investment, care a fost fondata in anul 2006. Activitatea principala a companiei o reprezinta investitiile imobiliare.

Misiunea Dezim Development este de a oferi clientilor sai o gama completa de servicii imobiliare la un inalt nivel profesional. Compania investeste in mod constant in perfectionarea si largirea gamei de servicii pentru a putea oferi clientilor solutii optime si profesioniste.

Serviciile oferite de Dezim Development cuprind consultanta de specialitate, intermedierea tranzactiilor imobiliare, constructii de imobile, adminstrarea proprietatilor precum si promovari de proiecte imobiliare.

Portofoliu clienti: Banca Transilvania, Procredit Bank, Raiffeisen, CEC, French Bakery, MiniMax, Elvila, Helpnet, Romstal, Valplast, Valrom, Autoklass, etc.

Dezim Development detine in proprietate si in administrare spatii comerciale, industriale, apartamente, imobile, terenuri. Compania dezvolta, administreaza, inchiriaza sau vinde aceste proprietati. Proiectele Dezim se deruleaza la nivelul intregii tari.
Produse si servicii:
spatii comerciale, industriale, apartamente, imobile, terenuri, compania dezvolta, administreaza, inchiriaza sau vinde aceste proprietati
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2006

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Dezim Development
Persoana de contact: Ionescu Roxana
Adresa: Sos. Vitan Barzesti, Nr. 11A
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0317 130 130
Fax: 0213320901
Website: http://www.dezim.ro