Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Devverse Business

Calitate Si Diversitate
0729432030, 0729432030

Despre noi

Trimite mesaj
Orice expert stie ca este crucial sa ai echipamente pe care te poti baza. Bateriile noastre vor restabili fiabilitatea si eficienta deplina a sculelor si uneltelor tale electrice. Specialistii nostrii lucreaza permanent pentru tine.

O baterie noua reda mobilitatea laptop-ului tau Bateriile noastre sunt complet compatibile si echipate cu celule de inalta calitate conform solicitarilor tale.Specialitatea noastra este revitalizarea laptopului tau.

Acumulatorii externi au devenit o necesitate intr-o lume dominata de dispozitive mobile. Confortul pe care il ofera poate fi cu adevarat de nepretuit.Acumulatori creati special pentru nevoile tale.

Uneltele dumneavoastra electrice au nevoie de o baterie mai puternica? La noi vei gasiti aproape orice acumulator sau baterie dorita.

Bateria sau acumulatorul laptopului este una dintre cele mai importante componente, deoarece ea sustine si alimenteaza mobilitatea, care este esenta unui laptop.
Va stam la dispozitie cu o serie larga de baterii, acumulatori si incarcatori pentru: laptop, unelte electrice, aparate foto, camere video, UPS, GPS, telefon mobil .
Produse si servicii:
acumulatori si baterii pentru laptop si scule electrice
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2007

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Devverse Business
Persoana de contact: Vasiu Adrian
Adresa: Crinului, Nr.7
Localitate: Sebes
Judet: Alba
Telefon: 0729432030
Telefon mobil: 0729432030
Website: http://www.energystore.ro