Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
De Vis Software Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Carti Programare Incepatori (4+1)
175 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pachetul promotional carti programare Incepatori (4+1) este destinat incepatorilor in programarea calculatoarelor si incepatorilor in lucrul cu baze de date relationale si limbajul SQL. Contine cinci carti (4 pentru incepatori si una de nivel mediu), toate de acelasi autor, Gabriel Braharu, astfel:

1. Curs De Programare Pentru Copii si/sau Incepatori - are ca obiectiv familiarizarea programatorului incepator cu notiunile teoretice si practice ale crearii algoritmilor de la zero, cartea contine explicatii simple usor de inteles, exercitii rezolvate si teme pentru acasa.

2. Curs De Programare - Nivel Mediu - continua tehnicile de programare mai avansate in comparatie cu prima carte (de la punctul 1) dar contine la fel de multe exercitii rezolvate si teme pentru acasa similare cu exercitiile rezolvate.

3. Baze De Date Pentru Incepatori - urmareste invatarea crearii modelului relational al unei baze de date cu exercitii rezolvate si teme pentru acasa.

4. Cum Construim Un Magazin Online? - este o continuare a cartii Baze De Date Pentru Incepatori si aplica practic conceptele crearii modelului relational al bazei de date la o aplicatie existenta de tip ERP (Enterprise Resource Planning) care are si magazin online alocat fiecarui utilizator in functie de contract.

5. Limbajul SQL Pentru Incepatori - o carte recomandata acelora care fac primii pasi in interogarea bazelor de date cu ajutorul limbajului SQL. Contine notiuni teoretice, multe exercitii rezolvate si teme pentru acasa.
Din Gura in Gura