Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Detailing Auto Slobozia

Masina Ta ...conteaza.
0728298350, 0728298350

Despre noi

Trimite mesaj
Totul a pornit de la o mica nemultumire. In anul 2010 am achizitionat o limuzina pentru organizari evenimente.

Eram hotarat sa fac orice ca masina sa arate mereu ca in prima zi. Dupa numai 3 luni am observat ca pe caroserie apar mici zgarieturi, pete de bitum, rasina de arbori si partile de nichel-crom incep sa "paleasca". Nu gaseam raspuns la toate astea. Baietii incaltati in slapi de la spalatorie nu aveau raspuns. Eram atat de indignat, ca nu voiam sa mai privesc zonele cu defecte ale masinii. Bagam masina in garaj cu fata, numai sa nu mai fie nevoie sa vad defectele din fata. In disperarea mea de cautare a raspunsului am ajuns sa cunosc serviciile de detailing auto. Am mers acolo si.....BINGO ! Reusisem sa rezolv defectele care nu-mi dadeau liniste.

Am fost atat de fascinat ca tot anul 2011 am invatat, am lucrat, m-am documentat si pregatit in acest domeniu. Acum sunt autorizat si daca si tu esti la fel de indignat de starea masinii tale, te astept sa-ti spun,nu doar ce trebuie sa faci, ci si ce este mai important este ce nu trebuie sa mai faci.

Detailing interior-exterior, Tratamente caroserie, Polish auto, Polish faruri, Polish parbriz, Reparatii fisuri parbrize, Reparatii bari/spoiler/fusta, Folii geamuri, Folii caroserie (colantare).

0728.298.350
Produse si servicii:
detailing interior-exterior, tratamente caroserie, polish auto, polish faruri, polish parbriz, reparatii fisuri parbrize, reparatii bari/spoiler/fusta, folii geamuri, folii caroserie (colantare)
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2012

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Detailing Auto Slobozia
Persoana de contact: Nicolae Dumitru
Adresa: M. Sadoveanu
Localitate: Slobozia
Judet: Ialomita
Telefon: 0728298350
Telefon mobil: 0728298350