Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Dermapil
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sampon accelerare crestere barba si mustata Beard Growth
169 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Samponul pentru barba si mustata de la My Green Beard ofera o curatare blanda, protejeaza impotriva poluarii si accelereaza cresterea barbii. Hidrateaza si hraneste parul pentru a-l face mai suplu, moale si stralucitor.

● Accelerarea regulata a cresterii barbii datorita ingredientelor active F1 Lotion si Pepsobiol.
● Protectia barbii impotriva poluarii atmosferice. Lotiunea pentru barba contine ingredientul activ Cell'intact fabricat din seminte de hrisca, care este un ingredient ecologic si organic. Cell'intact este in mod natural bogat in minerale, o compozitie ideala pentru protejarea pielii de agresiunea externa si intarirea barierei pielii. Protectia este un scut impotriva poluarii atmosferice (particule fine si poluanti diferiti).
● Protectie impotriva mancarimii si a iritatiilor. Am incorporat in lotiune ingredientul activ TitreExtract , care este un agent antibacterian produs din planta Hamamelis (Witch hazel) care are proprietatea de a fi purificator si astringent.
● Formula samponului My Beard Green hraneste si inmoaie parul, facand barba moale. O barba care este vizibil mai voluminoasa si bine intretinuta.
● Parfumeaza-ti barba cu fructe aromatice de lavanda, bergamot portocaliu si mandarin,  parfum delicat de mosc si lemnos cu ambra cenusie.
● Fabricat in Franta, fara parabeni, coloranti, sulfati si nu a fost niciodata testat pe animale.

FOLOSIRE:
Puneti putin sampon in palma si imprastiati-l peste barba pre-umezita. Omogenizati-l uniform cu o actiune atenta de masaj. Clatiti abundent cu apa limpede si uscati cu atentie atingand barba cu un prosop uscat.

PREZENTARE: 150ml

ŢARA DE FABRICAŢIE: Franta
Din Gura in Gura