Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fereastra mansarda Fakro FPU-V U5 preSelect 55x98

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4482 lei Lei
Brand
Fereastra mansarda Fakro FPU-V U5 p
Out Of stock
Descriere
Fereastra mansarda Fakro FPU-V preSelect face parte dintr-o noua generatie de ferestre cu dubla articulare, cu doua functii separate de deschidere a cercevelei: prin articulare mediana sau prin articulare superioara. Articularea superioara permite fixarea cercevelei in pozitia dorita intre 0 si 35, solutie ce mareste spatiul de utilizare a incaperii si ofera o priveliste nelimitata spre exterior. Articularea mediana permite rotirea cercevelei pana la 180 in vederea curatarii geamului exterior sau operarii ruloului parasolar. Sistemul de balamale inovator permite utilizarea in siguranta: cand una dintre articulatii este activa, cealalta este blocata.

Metoda de deschidere poate fi schimbata prin intermediul inversorului preSelect pozitionat la mijlocul tocului, accesibil cand fereastra este deschisa.

Manerul de operare de tip "elegant" montat in partea de jos ceea ce permite operarea usoara si fixarea ferestrei in doua pozitii de intredeschis.

Curatare facila a geamului exterior si operarea accesoriilor exterioare atunci cand fereastra este rotita si blocata la 180 grade.

Disponibile standard cu geam termoizolator dublu cameral U3.
Sistemul thermoPro imbunatateste calitatea si performanta ferestrelor de mansarda.Construite in sistemul topSafe ce confera rezistenta sporita la efractie.

Carcteristici:
- lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat cu fungicid in vid, lacuit in trei straturi cu lac poliuretanic de culoare alba care creeaza un strat durabil si o suprafata a tocului perfect neteda. Ferestrele Fakro FPU-V preselect sunt destinate in mod special incaperilor cu nivel ridicat de umiditate (bucatarii, bai).

- geam termoizolator dublu cameral U3.
- clapeta de aerare V40P cu reglare automata,
- lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat cu fungicid in vid,
Optional se poate achizitiona si Kit izolare termica Fakro XDPImaginile produselor sunt cu titlu de prezentare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura