Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fereastra mansarda Optilight B - fara clapeta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1273 lei Lei
Brand
Optilight B - fara clapeta
Out Of stock
Descriere
Optilight B nu se preteaza la dormitoare, este folosita in special la terase si holuri.
Fereastra Optilight B este o fereastra de mansarda din lemn cu deschidere mediana, fara clapeta de aerare.

Caracteristicile ferestrelor Optilight B: Ferestrele Optilight sunt prevazute cu un sistem unicameral de geamuri cu grosimea de 24mm, care asigura parametrii foarte buni de izolare termica si acustica (U geam = 1,1 W/m2K iar
U fereastra =1,5 W/m2K).

Sticla exterioara este securizata, fiind rezistenta la grindina. Sticla interioara este acoperita cu un strat lowE, care reflecta radiatia termica, micsorandu-se astfel pierderile de caldura in perioada de iarna, iar vara se diminueaza incalzirea incaperilor.

Elementele din lemn ale ferestrelor de mansarda Optilight sunt realizate din lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat, iar apoi lacuit cu un strat de vopsea acrilica ecologica. Tamplaria din lemn a ferestrelor este protejata cu profile din aluminiu rezistente la actiunea razelor UV si la intemperii.

Ferestrele Optilight au deschiderea mediana, balamalele sunt amplasate la jumatatea inaltimii ferestrei, permitand deschiderea ferestrei intr-o serie de pozitii precum si rotirea acesteia cu 180 de grade pentru o curatare facila a geamului exterior.

Manerul amplasat in partea de jos permite o operare usoara si confortabila a ferestrei. De asemenea acesta permite si blocarea ferestrei in doua pozitii de intredeschis pentru aerisirea incaperii.
Ferestrele de mansarda Optilight pot fi montate pe acoperisuri cu panta intre 15 si 90 de grade.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura