Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fereastra cu dubla deschidere Fakro FPP-V U3 preSelect

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3022 lei Lei
Brand
Fereastra cu dubla deschidere Fakro
Out Of stock
Descriere
Fereastra cu dubla deschidere Fakro FPP-V U3 preSelect - ferestre cu tamplarie din lemn, dotate cu clapeta de aerare V40P.

Caracteristici:lemn de pin, impregnat cu fungicid in vid, FPP-V U3 preSelect lacuit in trei straturi cu lac acrilic, FPU-V U3 preSelect lacuit in trei straturi cu lac poliuretanic de culoare alba;
sistem topSafe;
maner de operare gama ?Elegant? montat in partea inferioara a ferestrei. Schimbarea modului de deschidere se face cu ajutorul mecanismului preSelect situat in partea laterala a tocului;

montajul se face impreuna cu rama de etansare pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre 15 si 55;
gama larga de accesorii exterioare si interioare este identica cu cea a ferestrelor cu articulare mediana;
garantie 10 ani.

DescriereDubla functiune a ferestrei FPP-V U3 preSelect asigura deschiderea cercevelei in doua feluri: cu articulatia superioara sau cu cea mediana. Articularea superioara permite fixarea cercevelei in pozitia dorita intre 0 si 35, iar articularea mediana permite rotirea cercevelei pana la 180.

Sistemul modern si inovativ de balamale, garanteaza o deplina stabilitate a cercevelei. Mecanismul preSelect situat in partea laterala a tocului, este accesibil la fiecare deschidere a ferestrei. Fereastra FPP-V U3 preSelect este dotata cu o clapeta de aerare V40P, care permite patrunderea continua si controlata a aerului curat, atunci cand fereastra este inchisa, ceea ce asigura functionarea eficienta a sistemului de ventilatie gravitationala din mansarda.

Rama de etansare inclusa in pret.Optional se poate achizitiona si Kit izolare termica Fakro XDP
Trimite mesaj
Din Gura in Gura