Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Denmark Design
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tapet fibra de sticla pentru industria hoteliera
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Tapetul din fibră de sticlă este ideal pentru sectorul restaurantelor şi al hotelurilor.

El şi-a dovedit utilitatea prin rezistenţa la foc, capacitatea de a proteja pereţii precum şi prin faptul că oferă posibilitatea renovării pereţilor în repetate rânduri.

Castelul Gymnich a fost gazda unor personalităţi precum Margaret Thatcher, Nikita Hruşciov sau Ronald Reagan. Impozanta clădire barocă de lângă Köln a servit timp de mulţi ani guvernelor de la Bonn drept reşedinţă de renume pentru oaspeţii de seamă.

Pentru restaurare conducerea a decis să folosească tapet din fibră de sticlă pentru întregul interior, peste tot unde structura originară a castelului o permitea.

S-au folosit peste 4.000 de metri pătraţi în coridoare, apartamente, camere, săli de baie, lifturi şi scări.

Reparaţii: câteodată, o cârpă udă e de ajuns

Puternicele materiale din fibră de sticlă nu doar stabilizează pereţii interiori, ci şi cresc rezistenţa în timp şi longevitatea suprafeţelor. Datorită stabilităţii acestor materiale, pereţii interiori sunt vizibil mai rezistenţi la lovituri şi zgârieturi. Astfel, ca exemplu, măsuţele pe rotile sau colţurile mobilelor vor produce mai puţine stricăciuni.

Treburile casnice - precum fixarea lămpilor, oglinzilor şi tablourilor - se pot efectua şi pe aceste materiale fără mizerie. Cu materialele din fibră de sticlă, o cârpă udă sau un pic de vopsea ajung pentru a ascunde urmele stricăciunilor de zi cu zi. Alte materiale care învelesc pereţii au nevoie de renovări continue în condiţii de stres.

Pereţii hotelului pot fi curăţaţi uşor şi rapid şi nu oferă microorganismelor un mediu propice dezvoltării. Acest avantaj este cel mai vizibil în bucătării, băi, saune şi piscine. Toate aceste zone sensibile pot fi acum frecate, dezinfectate si decontaminate. Cimentarea faianţei formează o suprafaţă poroasă. Bacteriile şi viruşii găsesc, în spaţiile dintre bucăţile de faianţă, condiţiile ideale pentru germinare. Pe de altă parte, materialele din sticlă déco nu lasă spaţii şi sunt la fel de uşor de curăţat ca şi faianţa.

Şi când vine vorba de protecţia împotriva focului sunteţi în siguranţă cu materialele din fibră de sticlă: conform DIN 4102 (clasificarea procedurilor de testare pentru protecţia împotriva focului din Germania), învelişurile pereţilor, vopseaua şi adezivii folosiţi au fost clasificaţi ca "neinflamabili". Spre deosebire de alte produse, precum învelişurile din PVC, contactul focului cu materialele din fibră de sticlă nu produce gaze toxice, iar în cazul unui incendiu nu se emană fum dens care să îngreuneze vizibilitatea.

Costurile sunt recuperate după un ciclu de renovare

Materialele folosite consolidează pereţii, sunt durabile şi se lucrează rapid cu ele - aceste calităţi nu duc doar la un aspect impecabil, ci şi la o reducere pe termen mediu până la lung a bugetului pentru renovare. Aceste materiale au un ciclu de viaţă aproape nelimitat şi pot fi revopsite, fără ca textura să îşi modifice aspectul.

Alte metode de amenajare a pereţilor includ preţuri iniţiale mai mici, dar trebuie, în schimb, reînnoite periodic în zonele des circulate. Acest lucru conduce la preţuri de renovare considerabil mai mari, plus pierderea de clienţi deoarece camerele renovate nu sunt folosite. Deja după un ciclu de renovare, materialele din fibră de sticlă şi-au recuperat costul.
Din Gura in Gura