Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Eumed Marketing Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cutie profesionala pentru transport pizza
Brand
12,5 litri
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Vi s-a intamplat sa scoateti o pizza din cutia in care aceasta a fost livrata si sa nu mai fie nici prea calda dar mai ales sa nu mai fie proaspata, crocanta? Eliminati aceasta problema utilizand cutia profesionala de transport pizza de la ThermoHauser.
Ca utilizare primara cutiile sunt destinate livrarilor de pizza fiind prevazute cu orificii de ventilare prin care umezeala si aburul sunt eliberate in exterior. Astfel pizza dumnevoastra va ramane calda si crocanta. Materialul EPP este un material cu o capacitate de izolare ridicata care asigura o temperatura constanta chiar si in situatiile in care sunteti nevoit sa stati mai mult in trafic.
Fie ca detineti o afacere de livrat pizza fie un serviciu de catering sau chiar un magazin alimentar cu livrare la domiciliu, cutiile de pizza pot fi utilizate pentru transportul si al altor alimente reci sau calde.
Pentru uz personal cutia poate fi un companion perfect pentru cumparaturile saptamanale, la petrecerea de langa gratar sau daca vreti sa transportati acasa prajitura favorita a familiei.
Din Gura in Gura