Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Expert Bone & Menaj
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii recrutare bone, menajere, asistenta, varstnici
45 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Agentie de recrutare si plasare personal casnic, ofera clientilor (Bone, Menajere, Ingrijire batrani sau bolnavi la domiciliu clientului si dupa cerintele dorite.

Bonele (babysitter) sunt persoane care au experinta in lucrul cu copiii, au recomandari de la familiile pentru care au lucrat, recomandari verificate de agentia noastra.

Pot lucra intre 4 - 12 ore sau pot fi intern.

Ingrijirea unor persoane bolnave / batran / varstnic la domiciliu necesita o atentie speciala, a
vand nevoie sa fie supravegheati, sa li se pregateasca masa la timp, sa li se administreze mendicamentele corect la orele indicate de medic, ajutor pentru menaj si pentru cumparaturi, sa li se ofere suport fizic, psihic si emotional pentru ca persoana sa se simta ingrijita avand pe cineva alaturi cu care poate depasi momentele dificile din viata sa .

Programul de lucru al angajatului poate fi in regim intern , zilnic , in week-end, de sarbatori , pentru o noapte sau pentru cateva ore .

Comunicati-ne nevoile dumneavoastra iar noi va vom recomadam candidate pentru ingrijire batrani /persoane cu dizabilitati /bolnavi la domiciliu

Sunteti in cautarea unei menajere care sa va asigure ingrijirea casei cand sunteti plecat la lucru sau in interes de afaceri , iar atunci cand va intoarceti acasa sa va bucurati de confortul caminului fara grija p
roblemelor casnice.?

Programul de lucru poate fi : permanent (intern) , zilnic 8-12 ore/zi ,ocazional, pentru week-end, de sarbatori

Cele mai importante lucruri din viata noastra sunt in primul rand familia , casa , cariera , prietenii , ordinea din casa este un lucru mai putin placut , daca optezi pentru o menajera toate treburile casnice se vor rezolva

Candidatele pe care vi le recomandam stiu sa isi organizeze activitatile specifice menajului (sa va prepare mancarea, sa calce rufe, sa faca curatenie) , ca atunci cand va intoarceti acasa sarcinile gospodaresti sa fie realizate .

Toate persoanele recomandate sunt intervievate si detin un dosar cu documente care sa ateste statutul profesional, social si juridic.
Din Gura in Gura
Alte Produse