Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Dementor Rally

Mecanici De Raliu Pt. Dvs.
0368802810, 0733500872

Despre noi

Trimite mesaj
KTM este un constructor de motociclete care în orice moment este Ready to Race şi a făcut ca posesorii produselor din Mattighofen să fie membrii unei mari familii portocalii.

După foarte mulţi ani în care a fost un membru al acestei familii, Dan Tatoiu - un motociclist a cărui experienţă pe două roţi se întinde de la competiţii interne de motocross, enduro, supermoto şi superbike până la Campionatul Mondial de Rally-Raid - şi-a propus să deschidă un dealer KTM care să se implice activ în promovarea motociclismului. Aşa a luat fiinţă Dementor, unicul dealer KTM autorizat pe România.

Cei care vor intra în magazinul Dementor-KTM nu vor veni într-un loc în care îţi achiziţionezi motociclete ca şi cum ai face cumpărături într-un mall. Vor ajunge într-un loc în care vor fi sfătuiţi ce motocicletă să îşi aleagă în funcţie de capacităţile de conducere şi de constituţie. Iar cei care vor dori să se perfecţioneze vor putea merge la câteva ore ale Şcolii Dementor, condusă de multiplul campion de motocross, Adrian Răduță.
Produse si servicii:
service auto, piese
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2011

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Dementor Rally
Persoana de contact: Bogatu Anca
Adresa: Calea Feldioarei, Nr. 75Z, Hala 2
Localitate: Brasov
Judet: Brasov
Telefon: 0368802810
Telefon mobil: 0733500872
Fax: 0368802808
Website: http://www.dementor.ro