Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Demaron

0740298187,

Despre noi

Trimite mesaj
Demaron
Demaron S.R.L. infiintata in anul 2009, are ca obiect de activitate principala comercializarea rulotelor si autorulotelor fast food, respectiv a                rulotelor si autorulotelor comerciale executate dupa proiecte proprii.

Proiectarea acestora se face in functie de activitatea si cerintele clientilor.

Cu experienta dobandita de-alungul anilor va putem ajuta in alegerea dimensiunii rulotei sau autorulotei si a utilajelor alimentare profesionale pentru realizarea unui profit sigur in activitatea aleasa.

Echiparea rulotelor si autorulotelor fast-food respectiv a celor comerciale, corespunde noilor reglementari U.E. privind vanzarea diferitelor produse alimentare sau nealimentare.

Rulotele comerciale executate dupa proiectele noastre functioneaza cu succes in Romania, Ungaria, Italia, Suedia, Anglia, Elvetia, Austria, Franta.

Activitatea noastra se bazeaza pe seriozitate si corectitudine, stiind ca cea mai buna reclama o constituie clientii multumiti.

Contact:
Comercializare / Proiectare 0740-298187
Produse si servicii:
rulote fast food, rulote comerciale, reparati rulote si autorulote, piese de schimb si accesorii pentru rulote turistice si comerciale, echipare rulote comerciale si autorulote
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2009

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Demaron
Persoana de contact: Zoltan Decsei
Adresa: Str. Gladiolelor, Nr. 1
Localitate: Cluj Napoca
Judet: Cluj
Telefon: 0740298187
Website: http://www.rulote-bt.com