Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Delta Invest Srl

0 756 363 454, 0 756 363 454

Despre noi

Trimite mesaj
Gorj... natura, traditie, cultura, istorie, ospitalitate si poveste.

Atribute, care cheama turistul pe aceste meleaguri, invitandu-l in sufletul povestii gorjene acolo unde numele Brancusi pare ca se aude peste tot, chiar de Masa Tacerii isi tace pe veci destinul de piatra.

Sunt nenumarate locurile pe care Gorjenii le considera sfinte, binecuvantate de natura si de istorie, locuri care devin rand pe rand file de poveste, dintr-un volum ce pare sa inceapa cu "A fost odata in Gorj".

Si tot de-atunci, de-atunci de cand primele file de poveste incepeau a se scrie sta marturie Cula Cartianu simbol de arhitectura gorjeneasca cladita in anul 1760 in vremurile-n care boierii erau boieri iar timpurile imbracau o nobila haina.

Despre toate acestea, va putem povestii noi, urmasii Familiei Cartianu, invitandu-va in propria noastra pensiune, la margine de padure deasa, la doar 5 km de Targu Jiu, acolo unde la umbra batranei Cule are sa se inalte, imbracand aceeasi arhitectura tipic gorjeneasca, Pensiunea Casa Cartianu, pensiune recomandata atat pentru turismul de afaceri cat si pentru cel de relaxare.
Produse si servicii:
servicii de cazare
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2008

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Delta Invest Srl
Persoana de contact: Milea Anca
Adresa: Nr. 282 A
Localitate: Cartiu
Judet: Gorj
Telefon: 0 756 363 454
Telefon mobil: 0 756 363 454
Website: http://www.casacartianu.ro