Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Delta Exclusiv
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Corturi industriale - industrie, agricultura si zootehnie
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Solutii pentru depozite usoare sau clasice, hale, birouri, hale sau copertine zootehnice pt cresterea animalelor - gasim solutii rapide si economice. Productie proprie la Timisoara sau ca reprezentanta in Romania - preturi de producator - ale unor lideri in domeniu din Franta, Austria, Cehia.

ACOPERIM INTREAGA GAMA.

Structuri galvanizate RICHEL Franta: cu latimi de 4,5m, 8m, 9,3m si 10m. Variante cu prelata simpla sau izolata, fronturi inchise sau deschise, laterale dublate cu tabla cutata. Pret productie de la 30 Euro/mp+TVA pt semitunel. Asamblare ultrarapida FARA FUNDATII SPECIALE pe pamant, piatra, beton sau asfalt. ACOPERIM CELULE BETON. Daca ne transmiteti dimensiunea dorita, va vom trimite o calculatie concreta si imagini de structuri realizate.
DEPOZITE GENERALE sau pt agricultura DEPOZITE CEREALE, FANARE, GARAJ UTILAJE sau pt zootehnie HALE pt VACI, VITEI, OI, CAPRE, PORCI sau PASARI.

Plasa antivant GERMANIA la rola 60m sau solutii fixe de plasa antivant pt zootehnie.
Plasa antigrindina AUSTRIA - livrare la rola cu clapete de prindere.
Solarii economice cu latimea de 4m sau 6m, inaltimi de 3m respectiv 3,7m, structura grunduita, modulara cu asamblare deosebit de usoara.
Container mobil cu spatiu de birou, spatiu sanitar, depozit si spatiu de vanzare.

Delta Exclusiv SRL - din 1992 oferim solutii rapide si eficiente pentru depozitele si halele dvs
Reprezentanta Richel Franta, Systembau Austria, Polak Cehia, Boeck Germania - Sistem de Management al Calitatii ISO 9001/2008

300037 Timisoara, Romania, str. Nicolae Iorga 6A/1

Mobil: 0744-797018 Fax: 0256-281008
www.deltaexclusiv.ro
Din Gura in Gura