Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Delphi Serv & Trade Srl

Din respect pentru tine!
0724 335 744, 0769 163 732

Despre noi

Trimite mesaj
Delphi Serv & Trade Srl
Suntem o companie cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2009.

Principalul domeniu de activitate il constituie distributia de produse de larg consum precum: articole de curatenie, detergenti profesionali, echipamente si consumabile igiena, sapun lichid, lavete bumbac, odorizante s.a.

Prezentarea conform legii ar suna asa: Delphi Serv & Trade Srl, cu sediul in Bucuresti, Bd Theodor Pallady nr 11, sector 3, Bucuresti; suntem posesori ai unui atribut fiscal RO si un Cod de identificare fiscala 25621437, ai unui numar de inregistrare la Registrul Comertului J 40/6382/2009, ai unui Cod IBAN RO 24 BREL 000 200 104 6500 100 deschis la Libra Bank, ai unui capital social de 200 lei si nu in ultimul rand, mandrii posesori ai numarului 30927 in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de date cu caracter personal al A.N.S.P.D.C.P..

Delphi Serv&Trade va ofera consultanta in alegerea produselor si aparatelor necesare activitatii de curatenie, in alegerea materialelor igienico-sanitare, a produselor de unica folosinta, si nu in ultimul rand, consultanta in ceea ce priveste infiintarea societatilor specializate in prestarea serviciilor de curatenie.

Delphi Serv&Trade este furnizorul dumneavoastra de echipamente industriale pentru curatenie FIORENTINI, training si service.

Delphi Serv&Trade este consultantul dumneavoastra in gasirea solutiilor tehnice complete pentru curatenia in orice domeniu de activitate.

Pentru ca clientul nostru conteaza!
Pentru a veni in intampinarea clientilor nostri si pentru a reduce costurile aparute la plata produselor prin metoda "Ramburs" am introdus posibilitatea platii cu card-ul datorita platformei e-commerce, platforma pusa la dispozitia noastra de catre Banca Transilvania in colaborare cu Romcard. Impreuna va garantam tranzactii efectuate in siguranta.
Sa inceapa cumparaturile - http://www.delphionline.ro - magazinul nostru va asteapta cu "usile" deschise 24/7.

Pentru a fi mai usor de achizitionat produsele noastre am lansat aplicatia Delphi-Clean&More atat pentru Android PalyStore cat si pentru iOS AppStore.

Acum poti comanda de oriunde si oricand produsele de care ai nevoie.

Mai mult: poti plati cu 10 % mai putin la prima comanda de minim 250 lei fara TVA.

Delphi Serv&Trade
Din respect pentru tine.
Pentru reducerea costurilor.
Pentru protejarea intereselor tale.
Pentru protejarea mediului inconjurator!
Produse si servicii:
produse pentru curatenie, detergenti, produse din microfibra, sisteme si echipamente pentru curatenie, materiale igienico-sanitare, produse unica folosinta, perne, prosoape, servicii curatenie
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
Firma de incredere 2017
Anul infiintarii:
2009

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Delphi Serv & Trade Srl
Persoana de contact: Neagoe Gabriela
Adresa: Bd. Basarabia, Nr. 256,  Sector 3
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0724 335 744
Telefon mobil: 0769 163 732
Fax: 031 4260 289
Website: http://www.delphionline.ro