Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

International expres transport

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Transport marfa international

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Degami
Out Of stock
Descriere
Degami Srl casa de expeditii si transportator organizeaza transport international de marfa pe intreg teritoriul Europei atat in spatiul intracomunitar cat si in spatiul extracomunitar.

De asemenea organizam transport agabritic greu si special pentru utilaje agricole, combine agricole, tractoare, semenatori, utilaje industriale, rezervoare, utilaje pentru constructii, utilaj minier, precum si orice alte tipuri de obiecte ale caror dimensiuni ies din standardele uzuale pentru transport rutier marfa.
Activitatea companiei include transportul de marfuri (generale, periculoase, care necesita transport frigorific, pe umerase, etc) in regim de grupaj sau in regim de exclusivitate, iar la cererea clientului organizam si transporturi rapide de tip express cu autoutilitare de 3,5t.

Suntem foarte atenti la timpul si la bugetul clientior, tocmai de aceea tinem cont de termenele limita si incercam sa rezolvam cerintele astfel incat toata lumea sa fie in avantaj.

Toate transporturile effectuate prin firma Degami Srl sunt asigurate si monitorizate atent pe toata durata transportului pentru a evita orice fel de intarziere sau nereguli ale transportului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura