Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

International expres transport

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Transport marfa Belgia

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Transport marfa Belgia

Firma Degami efectueaza transporturi zilnice catre Belgia cu autoutilitare de 3.5t catre toate orasele din Belgia si pe toata relatia dintre Roamnia si Belgia.Transporturile se efectueaza cu microbuse de 3.5 t fara thograf pentru ca marfa sa ajunga rapid la destinatie.

Asiguram la preturi excelente transporturi de marfa paletata sau transporturi de marfuri diverse pentru firme sau personae fizice cum ar fii relocari locuinte sedii de firme transporturi specializate de geamuri termopan tamplarie de pvc sau aluminiu coletarie de diferite greutati si dimensiuni.

Transporturile se realizeaza pe toate in toate orasele din Belgia si Olanda cum ar fii Venlo, Maasmechelen, Weert, Gent, Almelo, Amere, Haga, Eindhoven, Tilburg, Breda, Zwolle, Axel, Lokeren, Rotterdam, Nijmegen, Arnhem, Lochem, Neede, Amersfoort, Maarsen, Den helder, Maastrich, Brugge si binenteles din toate aceste rute incarcam marfuri pentru retur Romania, livrariile fiind door to door in orice localitate din Romania.

Transporturile sunt efectuate cu autoutilitare microbuse dube sau prelate de tip Sprinter toate aceste marfuri fiind asigurate pe toata durata transportului.

Efectuam grupaje cu incarcari/colectari zilnice ale marfurilor din toate zonele tarii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura