Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sistem de degivrare pentru acoperis, jgheaburi si burlane

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Cablul de încălzire auto-reglabil are un miez conductor special între cele două fire.

Acest nucleu devine un mai bun conductor în condiții de mediu în timpul rece; Prin urmare, cablul de încălzire va crește puterea sa pe metru liniar, ca răspuns la frig. Această caracteristică îl face ideal pentru protecția la îngheț a suprafețelor expuse în timpul iernii.

Acest tip de cablu va reduce, de asemenea, producția de energie (wați pe metru liniar), in conditii mai calde, atunci când temperatura va fi mai mare.

Deși este numit cablu cu „auto-reglare”, acest cablu nu va porni și nu se va opri singur. Deci, noi recomandăm să aveți un control asupra acestui tip de cablu de încălzire (poate fi un comutator sau un controler de temperatură).

Cablul este foarte potrivit pentru aplicații de acoperiș și jgheaburi, precum și pentru protecția burlanelor si rigolelor.

Eficient energetic
 – Cablurile cu auto-reglare, dacă sunt instalate corect sunt mai eficiente energetic, deoarece ele își ajustează automat căldura lor (energia) de ieșire la fiecare punct (microscopic) de-a lungul lungimii lor, în funcție de temperatura din jur. 
Căldura este sigur și eficient livrată  în zonele mai reci, când / cum este necesar

Încălzirea sau Supraîncălzirea
 – Spre deosebire de putere constantă, nu aveți de ce să vă faceți griji despre supraîncălzire
Trimite mesaj
Din Gura in Gura