Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pergole bioclimatice

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Unici importatori si distribuitori ai Pergolei Bioclimatice in Romania, cel mai nou si inovativ sistem de acoperire terase si protectie solara.

Oferind o protectie sporita impotriva factorilor externi, ploaie, vant si soare, se adapteaza perfect pentru terase, restaurante, hoteluri si gradini, iar datorita elementelor de fixare mascate se incadreaza in orice proiect arhitectural.

Disponibila in 4 variante, cu 4, 3 sau 2 stalpi de sustinere, sau cu prindere direct pe cladire, se poate configura in varianta simpla la o dimensiune maxima de de 6200x4200mm iar in varianta compusa pe orice suprafata.

Lamelele se pot orienta de la 0 la 135 grade si sunt disponibile in toata paleta de culori RAL dar si in variante de imitatie de lemn.

Pergola Bioclimatica disponibila cu 2 dimensiuni de lamele P-150 si P-190 poate veni in varianta cea mai simpla cu actionare electrica de la buton, dar si in varianta complet automatizata cu senzori de vant, ploaie, zapada si temperatura actionate din telecomanda sau de pe smartphone.

Este foarte silentioasa si poate veni cu sistem de colectare a apei de ploaie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura