Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Confort Business & Services

Confort and more...
0752225509,

Despre noi

Trimite mesaj
SC Confort Business & Services Srl. a luat fiinta la inceputul acestui an atunci cand a devenit distribuitorul produselor Gromix si Hamba in Romania . In acest moment compania distribuie produsele a peste 10 producatori si importatori iar numarul lor va creste in continuare.

Ce oferim?
Prin intermediul acestui site venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o gama variata de produse sanitare, electrice sau acesorii pentru utilarea camerelor hotelurilor sau restaurantelor.
Din aceasta gama de produse fac parte:

        Uscatoare maini cu senzor IR
        Uscatoare de par si uscatoare corp
        Baterii lavoar cu senzor IR
        Baterii sanitare - Gama completa
        Electrice aparataj de camera


Valori
Inainte de a incepe ne-am stabilit lucruri în care sa credem şi pe care sa le implementam în toata activitatea noastra. Aceste valori asigura satisfactia noastra si respecful clientilor.

Pasiune
Lucrand cu entuziasm si pasiune ne este foarte usor sa gasim si sa implementam cele mai bune solutii cu care sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra.

Calitatea si Diversitatea
Prin calitatea şi diversitatea produselor si serviciilor oferite, si a unui pret avantajos ne manifestam dorinta de a ramane in continuare sursa dumneavoastra de solutii si echipamente pentru utilarea incaperilor.


Incredere si Respect
Seriozitatea este secreul ascensiunii noastre, va intelegem nevoile si va oferim cele mai bune solutii, livram comenzile in cel mai scurt si va asiguram de o folosinta va oferim sprijinul nostruin orice situatie.

Suntem parteneri de incredere!
Produse si servicii:
solutii Horeca, uscatoare cu senzor IR, baterii cu senzor, sanitare, baterii retro, accesorii baie, electrice, aparataj camera, chiuvete bucatarie, mobilier
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2012

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Confort Business & Services
Persoana de contact: Valeriu Daniel
Adresa: Rosu
Localitate: Chiajna
Judet: Ilfov
Telefon: 0752225509