Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Craftcreativ.com

Creativitate si imaginatie
0722-362.510,

Despre noi

Trimite mesaj
Ca echipa, ne-am implicat pe piata de craft si papetarie din Romania inca din anul 1991. Putem spune ca am fost deschizatori de drumuri spre lumea fascinanta a craftului.

Drumul n-a fost usor. Am incercat, si speram ca am reusit, sa aratam ca in zilele noastre, creativitatea este la fel de valoroasa in educatie ca si stiinta de carte si ar trebui sa le acordam aceeasi importanta.

Am facut posibila aparitia pe piata romaneasca a unei game variate de produse ale unor renumite companii din industria craftului: Meyercordt, Ellison, Sizzix, Fiskars, Hygloss, Ludwig Baehr, Paper Cellar, C.Kreul, UK Industrial Tapes, Dufex, Marpa Jansen iar mai nou Couture Creations, Papirny Brno, Beniamin... si lista continua.

In gamele de produse oferite de partenerii nostri veti regasi materialele suport pentru craft, pentru a putea da frau liber imaginatiei caci Singura limitare a creativitatii este propria imaginatie. Cu ajutorul acestor produse se pot crea proiecte in scop artistic, educational sau comercial.

CraftCreativ.com este o platforma de prezentare si se adreseaza importatorilor si distribuitorilor fiind un instrument de lucru pentru promovarea produselor partenerilor nostri din Europa si S.U.A regasiti pe prima pagina a website-ului nostru.

O parte dintre produsele acestora le puteti vizualiza accesand categoriile de produse de pe pagina noastra - am structurat produsele pe brand-uri si categorii, pentru a putea fi gasite cu usurinta - iar pentru oferta completa de produse a partenerilor nostri puteti intra pe site-urile lor oficiale prin link-urile din dreptul fiecaruia.

Pentru inceput, acestia sunt doar o parte dintre partenerii nostri urmand sa actualizam portofoliul prin noi contracte.

In cazul in care v-ati hotarat sa deveniti importator direct al produselor partenerilor nostri, va stam la dispozitie pentru orice intrebare si va rugam sa ne contactati la tel: 0722 362510 sau pe adresa de email.

In speranta ca vom reusi sa va avem alaturi, va multumim si asteptam cu interes sugestiile dumneavoastra.

Cu drag,

Echipa Craft Creativ
Produse si servicii:
promovarea produselor partenerilor nostri din domeniul craft, hobby, creativ educational, papetarie (registre si repertoare): Meyercordt (Meyco Hobby), Couture Creations, Papirny Brno, Hygloss
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1991

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Craftcreativ.com
Persoana de contact: Lupu Doru
Adresa: Str. Melodiei, Nr. 10
Localitate: Galati
Judet: Galati
Telefon: 0722-362.510
Website: http://www.craftcreativ.com