Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Cantare si balante electronice

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Modernizare cantar auto in cuva cu PI-uri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cu cale rulare din module tip PI
Out Of stock
Descriere
Detalii produs

Modificam  cantare mecanice  existente in platforme electronice de cantarire cu emitere tichet    conform cu    HG 1373/2008

Masurarea se face static, platforma fiind sustinuta de 6-8 celule de masurare. Sistem complet cu indicator de greutate omologat ,sistem de calcul si software specializat ce poate emite tichete de cantar conforme cu Anexa 2 a H.G. 1373/28.10.2008.
        
O structura in stare buna poate fi utilizata ca atare, fara modificari

Asiguram instalarea, reglarea, calibrarea, verificarea metrologica initiala si garantam conformitatea sistemului cu cerintele HOTARARII nr. 1373 din 28.10.2008 privind reglementarea furnizarii si transportului rutier de bunuri divizibile pe drumurile publice din Romania.

Specificatii metrologice
Clasa de precizie Clasa III OIML
Sarcina maxima admisa Identica cu cea a cantarului existent sau mai mare, maxim 60,000 kg
Diviziuni 20 kg
Gama de lucru temperatura -30 ... +70 grade C
Gama temperatura compensata -10/+ 40 grade C
Gama de lucru temperatura -30/+70 grade C
Clasa de protectie indicator de greutate IP65
Clasa de protectie  celule cantarire IP68

Software cantarire

Sistemul de cantarire se livreaza cu soft specializat pt.  gestiunea cantaririlor. Acest software comunica prin intermediul unei interfete seriale cu indicatorul de greutate si afiseaza masuratorile, gestioneaza datele clientilor, ale vehiculelor si cantaririlor eliberand si tichetul de cantar conform cu cerintele Anexei 2 din HG 1373/2008.  Programul are o interfata foarte intuitiva, cu multe elemente grafice, fiind usor de utilizat chiar si de persoane fara experienta cu computerul.

Programul inregistreaza data, ora si valoarea fiecarei cantariri impreuna cu vehiculul cantarit, configuratia acestuia, tipul de material cantarit si datele operatorului. Programul tine cont de ordinea cantaririlor, permite intercalarea vehiculelor (un vehicul cantareste tara iar urmatorul masa bruta) si avertizeaza operatorul cand poate prelua datele (momentul stabilizarii valorii masurate).

Programul permite generarea de rapoarte statistice cu valorile cantaririlor dupa produs, client, vehicul etc.
Permite accesul pe baza de nume utlizator/parola.
Accesul la interfata de cantarire si baza de date se poate face la distanta, de pe orice calculator, cu conditia ca sistemul de calcul al platformei de cantarire sa fie conectat la internet.

Termene de livrare

Livrare echipamente de cantarire 7-10  zile de la plata avansului sau din stoc
Instalare, punere in functiune, reglaje, incercari de conformitate Maxim 7 zile de la terminarea eventualelor lucrari de consolidare sau modificare ale structurii existente
Eliberarea documentelor de conformitate Maxim 3 zile de la efectuarea incercarilor de conformitate.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura