Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Cantare si balante electronice

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sistem omologat cantarire axa auto

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Wws-dini argeo
Out Of stock
Descriere
Sistemul mobil de cantarire autovehicule pe care il propunem asigura posibilitatea utilizatorilor de a cantarii autovehicule cu o greutate de peste 60 tone utilizand un sistem usor, mobil si putin costisitor.

Sistemul de cantarire poate fi configurat incat sistemul sa devina unul omolgat oferind posibilitatea utilizatorilor de a-l folosi in tranzactii comerciale.

Scopul principal al acestui sistem este de a permite realizarea de cantariri ocazionale, de verificare a greutatii autovehiculelor.

Sistemul poate fi configurat atat pentru a realiza cantariri axa cu axa, in mod static sau dinamic, dar si pentru a realiza cantariri intr-o singur pas a autovehiculelor.

Configurarea sistemului presupune alegerea unui indicator de greutate destinat acestor configuratii, a tipului si numarului de platforme mobile de cantarire in functie de modul in care se doreste realizarea cantaririlor, de dimesiunea rotilor autovehiculelor ce urmeaza a fi cantarite, de greutatea autovehiculelor, dar si in functie de numarul de axe al autovehiculelor.

Realizarea unui sistem omologat de cantarire presupune utilizarea unui indicator de greutate impreuna cu patru platforme omologate de cantarire.
La indicatoarele de greutate se pot conecta de la una la opt platforme de cantarire, in functie de autovehculele ce urmeaza a fi cantarire si de modul de cantarire care se doreste.

Platformele sunt disponibile in 4 dimensiuni
:
WWSB
  
WWSC
  
WWSD
  
WWSE
                 
Pentru a facilita obtinerea unor rezultate mai precise la cantarirea axa cu axa, va oferim posibilitatea de a utiliza mai multe "covorase" special create pentru platformele WWSE, cu dimensiunea 1200x700x52mm, care au ca si scop aducerea la acelasi nivel a axelor masinii cantarite cu cel al platformei de cantarire, astfel evitandu-se aparitia erorilor datorate inclinarii masinii sau datorita suspensiilor acesteia.

detalii:
http://www.cantare.com.ro/RO/Produse/Cantare_auto/cantar_mobil_auto_grele.html

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura