Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Dansor S.r.l.

Dansor - fotografii digitale
0744545359, 0744545359

Despre noi

Trimite mesaj
Pentru informare detaliata accesati si www.dansor.ro ;

DANSOR a fost fondata in anul 1991 si este o firma recunoscuta pe piata romaneasca pentru promptitudinea si amabilitatea angajatilor sai, care activeaza in domeniul de procesare si developare foto, cu o vechime in domeniu de 25 ani, ultimii 14 ani pe minilaboratoare foto digitale de ultima generatie.

Activitatea noastra se desfasoara in 3 centre foto amplasate ultracentral si in principal efectuam prestari servicii foto catre populatie si agenti economici, procesari fotografii color si AN, digitale sau de pe film, prelucrari filme negative si diapozitive, foto de identitate, diploma, legitimatii.

Comercializam produse foto si accesorii (filme, baterii, albume foto, aparate foto, rame foto, blitz-uri, trepiede, etc), inclusiv servicii foto-video la nunta, botez, si evenimente speciale.

Deasemenea confectionam, pe emulsie argentica, fotoalbume digitale("Cartea
nuntii", "Nasterea", "Albumul clasei"), cataloage(de arta, prezentare produse, etc), postere, pliante, carti de vizita, toate la pret de producator.

In munca noastra impletim abilitatile tehnice cu cele de creatie, cele de precizie si consiliere cu cele de legislatie si finante, dand astfel dovada de multa putere de concentrare, rabdare, echilibru, calm si nu in ultimul rand mult zambet si dorinta de performanta.

Stim ca suntem angrenati intr-un mediu concurential puternic, motivant si performant si de aceea ne focusam atentia pe calitate deosebita, produse garantate si clienti satisfacuti.

Firma noastra are un personal bine calificat, amabil si atent la detalii, care militeaza continuu pentru indeplinirea misiunii sale: " Produse de calitate pentru clienti de calitate".Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.

Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda.

Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi va vom raspunde prompt si amabil.
Produse si servicii:
albume digitale tiparite, developari filme, fotografii digitale, comercializare filme, aparate foto, albume, baterii, rame foto
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1991

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Dansor S.r.l.
Persoana de contact: Balan Cristina
Adresa: Lapusneanu 7-9
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Telefon: 0744545359
Telefon mobil: 0744545359
Fax: 0232258323
Website: http://www.dansor.ro