Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pfa. Danila Aneta
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Oua prepelita Tulcea
04 lei
Brand
Oua prepelita consum si tratament
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ouăle de prepeliţă – porţia zilnică de sănătate
• de vorbă cu dl Gabriel Neculai, terapeut naturist, membru al Asociaţiei Naţionale pentru Terapii Complementare din România şi al Asociaţiei Române de Bioagricultură Aplicativa.

Carnea şi ouăle de prepeliţă sînt recunoscute pentru efectele lor benefice din punct de vedere medical. Efectul tămăduitor al acestora este dovedit şi acceptat chiar de către medici.

Faţă de oul de găină, cel de prepeliţă conţine de 5 ori mai mult fosfor, de 7,5 ori mai mult fier, de 6 ori mai multă vitamina B1 şi de 15 ori mai multă vitamina B2. Conţine întregul complex de vitamine A, B, D3, E, plus calciu, zinc, sulf şi potasiu.

Oul de prepeliţă revitalizează organismul uman indiferent de vîrstă, reglează şi îmbunătăţeşte funcţionarea inimii şi activitatea aparatului circulator, reglează aciditatea gastrică, ameliorează respiraţia şi funcţia reproductivă, are efecte benefice în tratarea bolilor de rinichi şi de ficat

Descriere, Mod de administrare, tratament...

Oul de prepelita revitalizeaza organismul uman de orice varsta, regleaza si imbunatateste activitatea aparatului circulator, a digestiei, amelioreaza respiratia si functia reproductiva, actioneaza pozitiv asupra creierului, asupra sistemului limfatic si al celui imunologic.

Se folosesc benefic in perioada pre si postnatala recomandat in perioada de lauzie ca tratament suplinitor in stimulare lactatiei si imbunatatirea laptelui matern , ca si dupa interventii chirurgicale si radioterapii.

Formeaza neuronii din sistemul nervos central la copii si intarzie procesele degenerative de imbatranire. De asemenea, contine intregul complex de vitamine A, B, D3, E, plus calciu, zinc, sulf si potasiu.

Modu de administrare a curelor cu oua de prepelita
Ouale se administreaza dimineata, in loc de cafea (la care trebuie sa renuntam in timpul tratamentului, pentru acel moment al zilei), inainte de micul dejun.
Este recomandabil sa fie inghitite crude si cu galbenusul intreg, fara sare, zahar sau substante aromate.

Pentru ca e mic, se sparge intr-o lingura de supa, lasandu-l sa alunece de la baza limbii catre esofag.
Persoanelor care nu suporta aceasta maniera se recomanda amestecul cu miere de albine sau pulpa de fructe.

Micul dejun se va servi dupa aproximativ doua ore, acesta fiind alcatuit, de preferinta, din hrana rece. In cazul unor boli digestive sau al anemiilor severe, micul dejun se poate servi la o jumatate de ora dupa administrarea continutului oualelor.

In timpul tratamentului, consumul de bauturi alcoolice reduce efectele terapeutice cu cel putin 50%.

CURA DE 12O DE OUA pentru:

hipertensiune arteriala, ulcer, tulburari digestive, conjunctivite, urticarii, tuse convulsiva, catalizarea procesului de dezvoltare a copiilor, cu tot ceea ce implica acest proces.

CURA DE 240 DE OUA pentru:

TBC, afectiuni hepatice, renale, diabet zaharat, alergii, astm bronsic, anemie, impotenta, guta, migrene, neurastenie, obezitate; dizolva depunerile de colesterol si impiedica formarea altora, previne arterioscleroza, regenereaza sistemul nervos, recomandat in perioada de lauzie ca tratament suplinitor in stimulare lactatiei si imbunatatirea laptelui matern. etc

A1. Cura de 120 de oua in 32 de zile, pentru copii/adolescenti intre 11 si 15 ani:

In primele patru zile – cate trei oua pe zi;
Intre a 5-a si a 30-a zi – cate patru oua pe zi;
In a 31-a zi – trei oua, iar in a 32-a zi – un ou.
A2. Cura de 120 de oua in 26 de zile, pentru adulti si adolescenti intre 16 si 18 ani:

Se respecta schema de mai jos, doar ca in a 25-a si a 26-a zi se iau trei, respectiv doua oua pe zi.
B. Cura de 240 de oua in 50 de zile, numai pentru adulti:

In primele doua zile – cate trei oua pe zi;
In a treia zi – patru oua pe zi;
Incepand cu ziua a patra, pana in a 48-a zi inclusiv – cate cinci oua pe zi;
In a 49-a zi – trei oua pe zi;
In a 50-a zi – doua oua pe zi.
0748150693
Din Gura in Gura