Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tamplarie aluminiu rezistenta la foc
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Venind in intampinarea rezolvarii din punct de vedere atat estetic cat si functional a delimitarii spatiilor in cadrul proiectelor dumneavoastra, va aducem la cunostinta faptul ca prin unitatea noastra de productie, executam elemente de tamplarie din aluminiu cu rezistenta la foc 15, 30, 45, 60    minute, furnizand si sticla in aceste categorii, acoperind toata gama RAL.

In acord cu gama de expertiza in lucrari de constructii a societatii dumneavoastra dorim o colaborare pe acest segment cu dumneavoastra.

Preturile practicate de noi  sunt foarte competitive prin faptul ca suntem singurii in tara in acest moment certificati in confectionarea acestui tip de tamplarie RF.

Produsele executate de noi sunt certificate in conformitate cu standardele si normativele romanesti si europene in vigoare.

Cu gama profilelor folosite putem realiza atat elemente mobile de access (usi) cat si elemente vitrate fixe care sa intruneasca cerintele dumneavoastra de proiect.

Accentul pe siguranta si integritatea factorului uman si material precum si integrarea din punct de vedere estetic recomanda produsele noastre cu succes.

Pentru informatii tehnice nu ezitati sa ne contactati.
Din Gura in Gura