Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Servicii de curatenie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Asociatia noastra se concentreaza, printre altele, pe servicii de curatenie. Efectuam in principal lucrari de curatare in mod regulat, dar asiguram si curatare unica. Suntem capabili sa asiguram curatenie zilnica regulata a diferitelor tipuri de cladiri comerciale de la companii mai mici la diverse centre administrative si de afaceri.

Compania noastra ofera curatenie completa regulata pentru companii si organizatii, birouri, cladiri administrative, zone comune ale cladirilor de apartamente, facilitati medicale si sportive. Vom adapta curatenia la nevoile dvs. astfel incat sa nu perturbe functionarea normala a companiei dvs. (lucrati in weekend fara cost suplimentar).

De asemenea, puteti utiliza serviciile noastre pentru curatarea gospodariei. Asiguram curatarea generala a caselor si apartamentelor, curatarea geamurilor si alte lucrari de curatare in functie de cerintele dumneavoastra.

Adaptam intotdeauna stilul de curatenie, securitatea materialelor si timpul serviciilor prestate la dorintele si nevoile clientului. 0733388820
Trimite mesaj
Din Gura in Gura