Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Servicii de curatenie business, birou, rezidential

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
In sectorul igienei si curatarii industriale, este un sistem utilizat pentru curatarea articolelor cu materiale speciale si / sau colturi greu accesibile. Este o curatare bazata pe miscarea valurilor, apa fierbinte si un detergent special formulat: igienizeaza si curata temeinic toate colturile partilor greu accesibile.

un sistem nou, unic si eficient
Este un sistem care reuseste sa curate si sa igienizeze stratul de murdarie care apare pe parti (cauzate de mirosuri, praf, nicotina, bacterii, acarieni, praf de flori si alte substante). Acest tip de curatare este recomandat in special in locurile in care persoanele sunt alergice.

Acest sistem evita problemele pe care curatarea regulata le poate provoca; nu genereaza electricitate statica, ca urmare nu atrage praful si a fi curat dureaza mai mult.

Curatarea cu ultrasunete este incredibila si perfecta !!!

ce curatam
Deoarece este un sistem multifunctional, acesta poate fi adaptat diferitelor elemente de curatare cu ultrasunete, elemente si piese:

Perdele interne tehnice din diferite materiale (ecran, PVC, panza, aluminiu ...) :
jaluzele
binecuvantari
cleste
lamele verticale
Panouri japoneze ...

Praful, zincul, grasimea, nicotina, etc. dispar. Curata bine atat perdeaua, cat si mecanismele, marind durata de viata a perdelei. Rezultatele oferite de acest sistem sunt perfecte si incredibile.
retele de fier de aerisire si aer conditionat : retea de fier din metal sau PVC. Calitatea aerului emis este garantata.
lumini: suntem experti in curatarea corpurilor de iluminat: murdaria colectata determina pierderea luminii, cresterea cheltuielilor de energie si uneori poate afecta performanta de lucru. Metoda de curatare cu ultrasunete atinge o claritate optima.
tavane metalice: placile demontate, dupa ce au fost introduse in aparatul cu ultrasunete, obtinem un nivel perfect de curatare. Pentru intretinerea lor, curatarea este esentiala, deoarece se realizeaza o reflectie optima a luminii.
Curatarea birourilor si a jaluzelelor private

avantaje
Curatarea microscopica perfecta.
Detergent si economie de apa.
Utilizarea detergentilor ecologici, avand grija de mediu.
Curatare rapida: economie de timp.
Evita riscurile de inhalare si contact (care apar in timpul utilizarii solventilor si detergentilor).
Extinde durata de viata a valorii pieselor.
serviciul nostru complet
Serviciile noastre includ dezasamblarea, colectarea, curatarea si / sau repararea, livrarea si instalarea la domiciliu sau la locul de munca.

Tel.: 0733388820
Trimite mesaj
Din Gura in Gura