Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Servicii calcatorie la domiciliu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Singur sau cu familia, in fiecare dimineata ai un moment cand esti descumpanit/a vazand ca hainele cu care vrei sa te imbraci sunt necalcate. Mereu iti spui ca trebuia sa te ocupi de asta in weekend, dar lista a fost plina de prioritati: sa mergi la cumparaturi, sa faci curatenie, sa gatesti… iar calcatul rufelor a ramas iar in plan secund. Asa ca ajungi iar in acel moment in care te intrebi “Oare cine e ma poate ajuta sa scap de calcatul hainelor?”.

Un sfat demn de urmat este cel ce vine de la specialistii in servicii si care ne sugereaza sa ne relaxam si sa lasam ca de servicii de calcat rufe sa se ocupe ei, pentru ca au experienta si competenta necesara, au preturi minime, colectare si livrare gratuita, personal calificat si echipamente de ultima generatie.

Cum functioneaza serviciul „calc haine”?
Serviciul functioneaza in cinci pasi:

Se face comanda telefonica sau online prin formular de comanda la care se va raspunde in maxim 30 de minute, in timpul orelor de program, 09:00 - 18:00, de luni pana vineri.
Un agent va veni si va colecta rufele de la adresa mentionata, le va cantari si va emite un bon la comanda. La predarea pachetului cu rufele de calcat se pot alege optiuni de apretare, parfumare, calcare cu sau fara dunga, impachetare sau pe umerase, totul fiind inclus in pretul final.
Rufele aduse la sediu sunt calcate dupa specificatiile date prin comanda.
Dupa calcare hainele sunt puse pe umerase, invelite in saci de polietilena speciali si/sau ambalate in huse speciale pentru protectie dupa caz. Dupa ambalare hainele sunt pastrate intr-un mediu curat, fara fum sau praf.
Hainele vor fi returnate in 24 - 48 de ore, la locul si ora stabilite de client.

Preturile pentru serviciile de calcat rufe
Preturile se refera la categorii de haine ca tricouri, costume, fuste, blugi, pijamale, haine de copii, lenjerii de pat si altele asemanatoare. Preturile sunt pe kilogram de haine de calcat, existand trei optiuni de 3 la 10 kg, 10 la 20 kg sau peste 20 kg.

Preturile acestea sunt finale si includ umerasele, husele de haine, ambalajele, impachetarea, apret sau parfumare.

Colectare de la clienti a hainelor ce urmeaza a fi calcate
Colectarea si livrarea rufelor se face gratuit pentru orice comanda, oriunde in Timisoara si zonele limitrofe, la cateva ore de la primirea comenzii. Se colecteaza de la adresa clientului haine, lenjerie si orice alte articole ce trebuiesc calcate, indiferent de trafic in cateva ore de la primirea comenzii telefonice.

Colectarea se face intr-un saculet / cos personalizat, pe care il vei folosi la fiecare comanda. In felul acesta se previne orice fel de incurcatura ce se poate ivi pe parcurs.

Serviciul de calcatorie rufe este personalizat
Personalul este calificat, bine pregatit si gata oricand sa te scape de povara calcatului rufelor. Hainele sunt calcate conform cu cerintele exprimate de tine in comanda de livrare, cu sau fara dunga, apretate sau nu, parfumate, impachetate sau puse pe umeras, pentru a arata exact cum doresti tu.

Calcatul este efectuat la cele mai inalte standarde de calitate cu ajutorul unor echipamente performante. In locatiile unde se desfasoara aceasta activitate fumatul este interzis cu desavarsire, precum si accesul animalelor de companie. Aceste reguli sunt valabile si in autoturismele cu care se transporta hainele.

Fiecare membru al personalului are propria instalatie de calcat si va termina de calcat saculetul / cosul unui client inainte de a trece la urmatorul. Este interzis cu desavarsire ca doua persoane sa imparta saculetul unui client, pentru a nu aparea incurcaturi si a exista si responsabilitatea muncii facute.

Returnarea hainelor calcate se face in 24 - 48 de ore
Dupa ce rufele sunt calcate si pregatite pentru expediere, la locul si ora specificate de client in nota de comanda. Timpul de livrare difera in functie de cantitatea de rufe comandata, in general in 24 de ore si pentru cantitati mai mari in maxim 48 de ore.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura