Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Dream Service

Offroad tunning
0731322593/591, 0731322591/593

Despre noi

Trimite mesaj
Salutare,

Se spune ca dragostea e oarba si te poti indragosti la prima vedere. Iar mai apoi, ramai mereu indragostit de cineva care mereu te surprinde, mai ales cand ti se pare ca stii totul despre el si nimic nu ar mai putea fi nou. Asa e dragostea mea pentru masinile de teren si tot ceea ce inseamna OFF ROAD …adica … tractiune integrala, diferential, 4x4, amortizor, motor, troliu, reductor, turbine, bullbar, suspensii, kit de inaltare, ambreiaj, sasiu, cric high-lift….si multa multa satisfactie … zis si facut - MAURIZIO …SPECIALISTUL.

Recunoaste ca si tu te-ai indragostit si vino sa obtii satisfactia …! Transformam orice masina de teren …Musso, Terrano, Ssangyong…..! cap – coada !

Am in spate o echipa de baieti tineri si dornici sa implineasca visurile impatimitilor de transformari off road …si aparatura pe masura pentru a intarii rezultatul final …suntem un service autorizat cu munca calificata si cu picioarele pe pamant.

Praf, noroi asta se stie …mai la stanga, mai la dreapta …noi ti.am facut.o alta …totul la pachet …cu DREAM SERVICE in antet !

0731 803035
Produse si servicii:
off-road - tractiune integrala, diferential, 4x4, amortizor, motor, troliu, reductor, turbine, bullbar, suspensii, kit de inaltare, ambreiaj, sasiu, cric high-lift bari stil ARB
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Dream Service
Persoana de contact: Dan Dream
Adresa: Str. Stejarului
Localitate: Peris
Judet: Ilfov
Telefon: 0731322593/591
Telefon mobil: 0731322591/593