Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Incubator RCOM Max 50

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3010 lei Lei
Brand
Rcom
Out Of stock
Descriere
Caracteristici principale:

Senzor de temperatura exterioara pentru reglarea automata a ratei de incalzire in raport cu temperatura camerei inconjuratoare.
FND fereastra de indicare a functionarii.
Setarea automata a temperaturii si reglarea cu reglaj de la 20 C la 42 C (poate trece la F).
Control automat al nivelului apei si alerta atunci cand apa este goala. Utilizati numai apa distilata.
Reglarea si reglarea umiditatii automate cu ajustarea de la 20% la 70%.
Aparatul automat Rcom mx 50 se roteste prin mecanismul de alunecare pentru a depune ouale plat si poate ajusta manual frecventa de intoarcere o data la fiecare ora sau la fiecare doua ore sau la fiecare trei ore.
Acest incubator de oua de pasari de curte este livrat cu o tava de ou reglabila universal si separatoare care se potrivesc diferitelor dimensiuni de oua.
Rcom Max 50 incubator de ou necesita operatorul la inceputul incubarii sa stabileasca numarul de zile de incubare, temperatura, umiditatea, intoarcerea si stoparea activarii zilelor de incubatie si incepe sa inceapa incubarea. Viitoarea incubatie a oualor trece prin parametrii de incubatie anteriori ai oualor pentru a le ajusta daca este necesar.
RCO incubator de ou pasare MX-50 capacitate de 48 de oua pui, 48 oua de rata, 48 oua de curcan, 24 oua de gasca, 48 oua fazan, 100 oua de prepelita si aproximativ 100 de oua de papagali ca ou macaw sau ou amazon.
Imbunatatirea fiabilitatii prin utilizarea tehnologiei sensirionului din a treia generatie Swiss pentru a controla temperatura si umiditatea.
Afisare digitala a temperaturii si a umiditatii.
Operare simpla digitala cu comenzi usoare pentru hobby-uri sau pentru uz profesional.
Ofera o sursa de alimentare puternica SMPS.
Fereastra de vizionare cu geam termopan cu gama larga permite observarea interiorului, evitand variatiile de temperatura si umiditate.
O tehnica optima de circulatie a aerului cu 3 ventilatoare BLDC puternice.
Placa laterala cu caracteristica embosata pentru prevenirea derapajului.
Constructia robusta din plastic este usor de curatat, dezasamblat, asamblat si permite accesul facil la zona de incubatie.
Siguranta si fiabilitatea incalzirii.
Dispozitivul principal de blocare a caroseriei pentru siguranta si acces usor la fundul incubatorului pentru curatare.
Elementele de siguranta includ capacul ventilatorului circulant si intrerupatorul electric de inchidere.
Designul absolut placut si caracteristicile automate bogate, usor de utilizat, il fac unul dintre cele mai bune din clasa sa.
Daca sunteti in cautarea unui incubator de oua de pui, incubator de oua de rata, incubator de oua de fazan, incubator de oua de papagal, incubator de oua de gasca, incubator de ou de falcon, incubator de oua de prepelita si alt incubator de pasari si nevoia de aproximativ 20 de oua de pui sau echivalent, Rcom MX 50 poate fi ceea ce cautati.
Dimensiune (W.H.L): 500 mm x 160 mm x 410 mm

Greutate: 7 KG

Consum: 48 W.
Va rugam sa folositi apa distilata numai cu incubatorul Rcom Mx 50 pentru a evita acumularea de depozite minerale in umidificator.
Elementele pe care le veti primi includ incubatorul, tava universala pentru oua si divizoare, manualul de instructiuni si cablul electric.
RCOM INCUBATOR MAX 50 (RCOM INCUBATOR MAX-50) PIESE OPTIONALE VÂNDUTE SEPARAT PE SITE-UL SUB RCOM PIESE:
Optional: tava de oua mica, tava de oua standard, tava mare de oua, role universale pentru a ajuta la ouale mai bune de cotitura si ouatoarele.
Precautii la utilizarea incubatorului RCOM
Va multumim pentru alegerea unui incubator RCOM.
Asigurati-va ca verificati urmatoarele informatii inainte de incubare.
Datorita riscurilor ridicate asociate cu incubarea oualor rare sau costisitoare, este recomandat sa testati bine incubatorul inainte de utilizare.
Nici producatorul sau distribuitorul nu este raspunzator pentru eventualele pierderi de oua sau pui ca rezultat al procesului de incubare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura