Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Dafimar-top Srl

0727521479, 0727521479

Despre noi

Trimite mesaj
Destine Holding a fost creata in 2007 avand domeniul principal de activitate pregatirea si instruirea colaboratorilor singurei firme ce functiona la acea vreme Destine Broker de Asigurare. Viziunea noastra de inceput a fost sa dezvoltam cat mai multe afaceri impreuna, a fost gandita ca o afacere in care, atunci cand intervine performanta in cariera, fiecare "colaborator "performant sa devina "partener de afaceri", adica actionar cu drepturi depline in afacere.

Din primul moment ne-am gandit ca va fi o afacere cu oameni si pentru oameni, ale caror obiective se vor realiza mai bine impreuna decat separat. Membrii fondatori s-au gandit ca pornind cu brokerajul in asigurari acesta poate si va fi completat cu alte linii de business care au legatura cu domeniul asigurarilor sau cu alte nevoi financiare ale clientilor.

Ar fi fost nedrept pentru colaboratorii performanti in domeniul asigurarilor sa nu devina parteneri de afaceri in toate liniile de business care vor fi create ca urmare a muncii si rezultatelor lor, asa ca a fost infiintat DESTINE HOLDING ca "parinte" al tuturor afacerilor care vor fi generate si la care acestia sa devina parteneri.

Primul "pui", in 2007, a fost DESTINE BROKER DE ASIGURARE urmat indeaproape de DESTINE BROKER DE PENSII.

Apoi au urmat: DESTINE BROKER DE CREDITE, BROKER DE ASIGURARE-REASIGURARE, DESTINE ASIGURARI - REP.MOLDOVA, DESTINE LEASING IFN.

La intrebarea daca ideea si principiul au fost corecte raspunsul este dat de faptul ca celor 19 actionari fondatori ai DESTINE HOLDING, in tot acesti ani s-au adaugat alti 56 actionari, acestia provenind exclusiv din colaboratori care au parcurs cu succes sistemul de cariera al DESTINE BROKER DE ASIGURARE, care au format si au alaturi echipe puternice.

Acestia sunt "inima" afacerii, ei genereaza si dicteaza ,,pulsul”, ei simt si transmit in toate sensurile, management-colaboratori-piata, solutia si nu problema, provocarea si nu obstacolul,

De aceea, participarea la elaborarea si luarea deciziilor in interesul lor si al echipelor lor este dovada ca "DESTINE" este oportunitatea de a transforma "ocupatia" in "afacere".

DESTINE HOLDING a crescut de la o idee la o "viziune comuna".
https://destine-holding.ro/ - Despre noi

SC Dafimar-Top SRL, este partener Destine Broker de Asigurare si Reasigurare si prin serviciile de consultanta oferite, acorda un ajutor foarte important clientilor sai, in reducerea cheltuielilor privind acoperirea riscului si monitorizarea unui program de asigurare.
Produse si servicii:
asigurari
Tipul companiei:
Altul
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2011

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Dafimar-top Srl
Persoana de contact: Dafinescu Marius
Adresa: Toma Ionescu, Nr.30
Localitate: Ploiesti
Judet: Prahova
Telefon: 0727521479
Telefon mobil: 0727521479