Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Cystar Glass

Belgian Excellence
0318241390/ 0747772888,

Despre noi

Trimite mesaj
Cystar Glass, producator de sticla incalzita si geam termoizolant realizat in Belgia, necesar producerii de geam termopan la cele mai inalte standarde de calitate. Monteaza Gradini de iarna - WINTER GARDENS. O gradina de iarna mareste spatiul de locuit, pentru extinderea spatiului la restaurante, pensiuni, moteluri, spa-uri.

Hoteluri renumite din zone turistice, aseaza gradina de iarna la loc de cinste in pachetul de servicii, restaurante folosesc gradina de iarna sau Winter Gardens ca si solutie eleganta si stilata dupa interzicerea fumatului in cladirile publice, cea mai utila fiind renumitele Winter Gardens.

Cystar Glass ofera consiliere, produce, asambleaza, transporta si monteaza gradina dvs. de iarna sau winter garden, fiecare varianta de gradina de iarna sau asa-zisa sera incalzita fiind produsa individual, dupa dimensiunile necesare, modelul ales si adaptata armonios fiecarui stil de locuinta, piscina in gradina de iarna reduceti costurile de intretinere si curatare ale piscinei.

FABRICA NOASTRA A DESCHIS O LINIE DE VOPSITORIE STICLA .

ASTFEL , NOI VA PUTEM OFERI PENTRU PROIECTELE DVS    - CONSTRUCTII SI    MOBILIER, DRESSINGURI /PARTITII , ATAT STICLA FOLOSITA IN MOD CURENT PANA ACUM PENTRU ACESTE PRODUSE( SABLATA , OGLINDA, VITRALIATA) CAT SI NOUTATI DE STICLA PE PIATA ROMANEASCA ( STICLA GLITTER, FOSFORESCENTA , FLUORESCENTA , TRANSPARENT COLORATA , ORNAMENTAL CLARA SAU COLORATA - CLARA , MATA , VOPSITA IN ORICE CULOARE DIN PALETARUL RAL , SECURIZATA SAU NU, CU GAURI , SLEFUITA,PRELUCRATA, ETC.

VA MAI PUTEM PUTEM OFERI PENTRU PROIECTELE    PE CARE LA FACETI    :    STICLA DE LA 4 MM PANA LA    DUPLEX    3.3.1 , 4.4.1 , 5.5.1 , 6.6.1 , 8.8.2 , 10.10    LA 12.12. - INCLUSIV ( DETINEM MASA TAIE RE DUPLEX    PANA LA GROSIME 12.12.) , STICLA SPARTA DECORATIV (2400*4500) - PLACARI , PARDOSELI , PODELE PLUTITOARE, CAT SI PRODUSE SPECIALE CUM AR FI OGLINDA INCALZITA ELECTRIC, CALORIFERE DIN STICLA , STICLA INCALZITA ELECTRIC , LAMINATA CU RASINA.
    
Cystar Glass va ajuta sa va    personalizati locuinta cu ajutorul luminii si culorii!!
        
Va puteti decora cu vitralii un panou despartitor, un perete in hol, un geam spre o terasa, un geam pe casa scarii, o masa imensa cu un blat de vitraliu, un tablou in dormitor, o usa de sufragerie sau orice piesa pe care imaginatia vi-o sugereaza.
            
Asiguram intreg procesul de fabricatie :
-propunere proiect,
-solutii;
-sugestii pentru client;
-executie vitraliu.
        
Asteptam sa transferi in locuinta ta frumosul din gandul si maiestria mainilor noastre. Adauga valoare casei tale cu un vitraliu si te asiguram ca vei avea un unicat care iti va aduce    liniste privindu-l in fiecare zi.
        
Cystar Glass realizeaza vitraliile prin “ Metoda Overlay”; aceasta metoda presupune aplicarea materialelor in modelul si culorile dorite direct pe suprafata foii de geam. Materialele folosite sunt: plumb autoadeziv( diferite grosimi si culori) si film pentru vitralii ( texturi si culori variate).
            
Pe langa rolul decorativ, filmul impreuna cu bagheta de plumb realizeaza practic o laminare a sticlei, imbunatatind rezistenta initiala a geamului.
            
Aceasta metoda prezinta nenumarate avantaje:
diversitate mare de modele si culori; timp de executie redus in comparatie cu vitraliile clasice; nu exista restrictii de dimensiuni ale geamurilor;
rezistenta foarte mare in timp , intretinere usoara;
pret mult mai bun decat pentru vitraliul clasic;
EXCELENT RAPORT CALITATE-PRET!!!
        
Costul unei comenzi de vitraliu depinde de dimensiunea lucrarii, complexitatea modelului, calitatea si tipul plumbului.
            
Pentru detalii despre serviciile oferite si preturi, termen de executie si livrare, precum si pentru alte informatii va rugam sa ne contactati.
Produse si servicii:
Geam termoizolant, geam incalzit electric, oglinzi incalzite electric, geam termoizolant eco-pasiv, calorifer din sticla, vitralii, sprossuri, duplex dimensiuni jumbo
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
ISO 9001
Anul infiintarii:
2005

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Cystar Glass
Persoana de contact: Mihalache Sorina
Adresa: STR BUCURESTI-TARGOVISTE,NR 232C
Localitate: Crevedia
Judet: Dambovita
Telefon: 0318241390/ 0747772888
Fax: 0318220018