Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Performanta inseamna succes!!

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Descriere
Cursul de operator RSVTI - Responsabil cu supravegherea tehnica a instalatiilor si echipamentelor din domeniul ISCIR, Modulul A & Modulul B autorizat ISCIR este o cerinta legislativa obligatorie.

Persoanele fizice sau juridice care detin/utilizeaza instalatii/echipamente din domeniul reglementat ISCIR au obligatia sa foloseasca pentru deservirea acestora, doar personal autorizat. Autorizarea personalului se face in urma parcurgerii unui curs de formare profesionala specific si a sustinerii examenului final. Deservirea si supravegherea instalatiilor/echipamentelor specifice, fara calificarea necesara poate conduce la producerea de avarii si accidente majore, afectand viata sau sanatatea oamenilor ori mediul. Nerespectarea dispozitiilor legale in vigoare constituie, de asemenea, contraventie si se sanctioneaza cu amenda, conform Legii nr.64/2008 privind functionarea in conditii de siguranta a instalatiilor sub presiune, instalatiilor de ridicat si a aparatelor consumatoare de combustibil.

Programele de instruire pentru ocupatia Operator RSVTI - Responsabil cu supravegherea tehnica a instalatiilor si echipamentelor din domeniul ISCIR se efectueaza conform Ordinului nr. 130/2011:

1. Modulul A - se efectueaza in vederea autorizarii ca operator responsabil cu supravegherea tehnica a instalatiilor / echipamentelor din domeniul ISCIR- operator RSVTI,
2. Modulul B se efectueaza in vederea prelungirii valabilitatii autorizatiei ISCIR de Operator RSVTI.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura