Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Biroul De Avocatura Cuculis Si Asociatii

Poarta Juridica Spre Europa
0754839082, 0754839082

Despre noi

Trimite mesaj
Biroul de avocatura Cuculis si Asociatii asigura servicii juridice de cea mai inalta calificare. Colaborand cu profesionisti in domeniu juridic din Romania si nu numai, acopera o arie foarte larga de activitate. Echipa noastra va ofera consultanta juridica in domeniul dreptului comercial, drept bancar si fiscal, insolventa si faliment, drept european, maritim si vamal, dreptul familiei, transporturilor si asigurarilor, consultanta imobiliara.

Biroul nostru de avocatura va sta la dispozitie cu servicii profesionale de reprezentare juridica si consultanta, pentru o solutionare cat mai promta si facila a problemelor dumneavoastra. Dispunem de un departament special care se ocupa cu recuperarea taxei de poluare si recunoasterea diplomelor de la Universitatea Spiru Haret.

De asemenea dispunem de o echipa specializata in Procesele cu Bancile ce privesc comisioanele si cauzele ilegale trecute in contractele de creditare de la diferite societati bancare. Avocatii nostri sunt specializati si in operatiuni de infiintari, fuziuni, dizolvari si lichidari de societati comerciale precum si in intocmirea dosarelor pentru deschiderea procedurii de insolventa sau faliment.
Produse si servicii:
servicii juridice
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2006

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Biroul De Avocatura Cuculis Si Asociatii
Persoana de contact: Deca Cristian
Adresa: Crisul Alb, Nr. 24
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0754839082
Telefon mobil: 0754839082
Fax: 0314124888
Website: http://www.indrumari-juridice.eu